Slika nije pronađena

Neke filmove volimo jer nas nasmiju do suza, neke zato što nam vraćaju vjeru u ljubav, neki su nam cool jer imaju super zaplet i tek na kraju se sve sazna, neke volimo jer su zastrašujući i proradi nam adrenalin, a neke pak volimo zbog vrućih ili romantičnih scena o kojima onda sanjarimo još danima.

Poljubac na kiši, strastveni zagrljaj, seks kraj kamina ili jednostavno držanje za ruke znaju izgledati tako dobro na filmskom platnu da neke filmove volimo upravo zbog tih nekoliko minuta. Većina filmova ima curu i dečka koji završe skupa u nekom trenutku, ali samo rijetki filmovi imaju tu strast da još danima to nešto prepričavamo.


Prljavi ples
– ima li poznatije scene od plesa Baby i Johnnyja? Ima, a to je ona kada se konačno poljube i završe skupa u njegovoj sobi.


Crazy, Stupid, Love – u tom je filmu najbolja scena kad se Emma Stone zaleti do Ryana Goslinga i poljubi ga. To je definitivno potajni plan svake cure.


Ghost – scena u kojoj duh Patricka Swayzea mijesi glinu s Demi Moore često se opisuje kao jedna od najljepših ljubavnih scena ikad.



The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1
– kad su u pitanju vruće scene vode Bella i Edward koji su doslovno lomili krevete.


Romeo + Juliet – treba li reći išta više od toga da u filmu glumi mladi Leonardo DiCaprio?



40 Days and 40 Nights
– nakon gadnog prekida Matt odluči da će se odreći seksa na 40 dana, ali onda upozna super curu s kojom ne spava, ali joj on svejedno priušti dane i noći za pamćenje.



The Fault in Our Stars
– film na koji smo svi plakali, ali njihova scena seksa jedna je od najsimpatičnijih.


The Notebook – kao da smo cijelu vječnost čekali da se Rachel McAdams baci u zagrljaj Ryanu Goslingu.


Blue Is the Warmest Color – ljubavna priča između dvije djevojke ispričana na najnježniji i najosjetljiviji način. Ljubavne scene između njih svakako će biti zapamćene.


Pretty Woman – filmski klasik iz kojeg definitivno pamtimo vruću scenu između Julie Roberts i Richarda Gerea


Titanic – šećer za kraj. Leonardo i Kate najpoznatiji su filmski par pa nije ni čudo da je njihova ljubavna scena svima među najdražima.



Foto: Giphy/Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Ove filmove trebaš pogledati kad si u bedu

Jeste li znali? Popularni filmovi koji su zapravo nastali po knjigama

Pogledajte trailer: Emojiji dobivaju svoj film

scene ljubavne scene vruće scene

Još vijesti