Slika nije pronađena

Koji filmski poljubac ti je bio toliko wow da ti je ostao u pamćenju iako si film pogledala davnih dana? Jedan od onih najlegendarnijih filmskih poljubaca je onaj na kiši Ryana Goslinga i Rachel McAdams u filmu 'Bilježnica' ili poljubac naopako iz 'Spidermana'.

Nekada su poljupci glumaca u filmovima toliko fejk da je to smiješno i scene umjesto na romantični način doživljavamo kao komične. Ali ima i onih poljubaca koji su toliko dobri da su ostali zapamćeni. To su oni romantični, seksi, drugačiji poljupci protiv kakvih se nitko ne bi žalio ni da im se dogode u stvarnom svijetu, a ne da ih samo gleda na filmu. Glumci su uspjeli dočarati taj trenutak savršeno u ovim filmovima i podignuti kriterije savršenog poljupca na neki skroz novi nivo. Izdvojili smo top 10 takvih poljupca, koji je od svih njih tebi najbolji?

1.Peter i Mary Jane – Spiderman

Ovo je filmski poljubac koji je visoko podignuo ljestvicu. Iako se radi o filmu o superheroju gdje nitko ne očekuje da će romantična scena biti ta koja će ostati najviše zapamćena, upravo se baš to dogodilo. Kada Spiderman spasi curu u koju je zaljubljen od moguće pljačke, ona ga kao zahvalu poljubi.Svi i koji nisu gledali 'Spidermana' svejedno sasvim sigurno znaju za ovu scenu.

2.Rose i Jack – Titanik

Titanik je jedna od onih tragičnih ljubavnih priča koja je apsolutno sve osvojila i dalje to radi. Ovaj poljubac između glavnih likova je toliko dobar da smo im svi povjerovali koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Nemoguće ga je ne staviti na neku ovakvu listu.

3.Simon i Blue – Love, Simon

Poljubiti nekoga u lunaparku kada vožnja dođe na svoj vrhunac je popularan scenarij u hollywoodskim filmovima, ali poljubac koji posebno izdvajamo je ovaj. Kada se pri kraju filma Simon i njegov online misteriozni dečko konačno poljube, srce nam je na mjestu.

4.Lara Jean i Peter – To All the Boys I've Lover Before

Od svih pusica iz ovog serijala, prvi koji imaju Lara Jean i Peter kada ga ona obori na tlo na stazi za trčanje na tjelesnom je definitivno broj jedan. Iako je u totalnoj panici kada ga ide poljubiti, to na kraju ispadne kao najbolja stvar koju je mogla napraviti i početak njihove fejk veze.

5.Allie i Noah – Notebook

Jedan od najlegendarnijih filmskih poljubaca je bez sumnje ovaj. Iako ovo nije prvi put da su se likovi u nekom filmu poljubili na kiši, ovo je najbolji poljubac na kiši. Ima u ovom filmu još slatkih i romantičnih trenutaka, ali ovaj...

6.Ron i Hermiona – Harry Potter

Ovo je poljubaca koji su fanovi Harryja Pottera cijelo vrijeme čekali da se dogodi, i načekali su se, sve do drugog dijela Darova smrti. Tu se ovo dvoje napokon poljubi. Svi su se nadali da će se to dogoditi, ali nitko nije mogao sa sigurnošću reći hoće li stvarno (ako nije prije pročitao knjige) i onda iznenada!

7.Mia i Nicholas – Princezini dnevnici

Jedan od najsimpatičnijih filmskih poljubaca pripada ovom paru. I dok mu Mia priča o drugom liku, s kojim je i s kojim joj je navodno super, Nicholas ju poljubi. I bude to pravi wow poljubac u lijepom vrtu, kraj fontane, prava romantika. Ali kada ju krene poljubiti ponovno, padnu u fontanu. Kad tad se svima dogodi onaj jedan awkward poljubac ili neugodna situacija nakon što se poljubite.

8.Ally i Jackson – A Star is Born

Poljubac koji je bio toliko dobar da su ljudi krenuli pričati kako su Lady Gaga i Bradley Cooper zajedno i u stvarnosti su njihovi poljupci i odnos u filmu 'A Star Is Born'. Toliko su dobro uspjeli prodati strast između glavnih likova!

9.Aladin i Jasmin – Aladin

Disney animirani filmovi su puni bajkovitih poljubaca, ali jedan koji je drugačiji od većine, ali i dalje skroz super je u 'Aladinu'. Kada nakon njihovog prvog dejta imaju romantičan trenutak dok je ona na balkonu, a on na tepihu, tepih postane nestrpljiv jer nikako da se poljube i malo Aladina pogurne. Neočekivano i slatko.

10.Hannah i Jacob – Crazy Stupid Love

I zadnji, jedan totalno strastven i romantičan poljubac je kada Hannah uleti u bar, mokra od kiše od glave do pete, malo i pijana, i zaleti se prema Jacobu i samo ga bez riječi poljubi. Ova njena hrabra i luda reakcija ostavi ga pomalo u šoku, ali na kraju ovaj poljubac izgleda kao da su cijeli život čekali da to naprave i zbog toga je toliko dobar da ga i svatko tko pogleda film poželi.

Foto: YouTube/ Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledaje još:

Scena u nastavku filma 'After' oduševila gledatelje – ovaj dio tijela glavnog glumca nisu očekivali vidjeti

Filmovi koji će ti zaliječiti slomljeno srce: 8 filmova za pogledati nakon prekida s dečkom

Ovo ti se sigurno neće dogoditi: Šest romantičnih filmskih klišeja koji se ne događaju u stvarnom životu

poljubac najbolji scene romantika filmski poljupci film

Još vijesti