Čovjek zvan Otto

Kada tražiš film koji bi mogla ići pogledati u kino, ovaj možda ne bi niti uzela u obzir. Sve do sada. Društvene mreže bruje o njemu i ljudi ne skrivaju oduševljenje pričom koja ih je rasplakala.

Film za koji se traži maramica više! U kinima trenutno možeš pogledati film koji se svrstava pod komediju i dramu, a zove se „Čovjek zvan Otto“. Na prvu kada vidiš plakat, možda nećeš pomisliti da je to film za tebe, ali gledaju ga sve generacije i apsolutno svi budu oduševljeni na kraju. Posao je hit na društvenim mrežama i ne prestaje se pričati o njemu. Priča je predivna, osjećajna i nema šanse da ćeš ostati ravnodušna.

Teen filmovi KVIZ: Možeš li pogoditi o kojem se teen filmu radi po samo jednoj rečenici opisa?

Smijat ćeš se, plakati i preporučivati ga drugima. Nastao je po istoimenoj knjizi, a priča prati starijeg čovjeka zvanog Otto. Otto živi sam, supruga mu je umrla i pravi je primjer grumpy djedice. Stvari se počinju mijenjati kada dobije nove susjede i novog neočekivanog prijatelja.

S Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, ovaj je film instantno postao hit. Gotovo svaka recenzija na koju smo naišli govori da je film odličan i da ne trebaš uopće razmišljati pogledati ga ili ne – gledaj. Emocionalan je, ali ne i sladunjav ili dosadan. Može biti super i za mlađu, kao i stariju publiku. Da ga odeš gledati s prijateljicom ili s bakom, sasvim svejedno, na kraju ćete svi plakati i gledati na život s malo drugačijim pogledom. Film koji pogađa u srce i cilja upravo na to, da ti uzburka emocije. Uspjeli su napraviti komediju koja rastura. Bilo bi šteta da ga ne pogledaš.

Avatar Glumci i glumice kojima je malo falilo da odbiju uloge u uspješnim filmovima: Požalili bi da su to učinili

film u kinima Čovjek zvan Otto preporuka Novi film što gledati film za sve generacije komedija

Još vijesti