Slika nije pronađena

Od 22.rujna u hrvatskim kinima možete pogledati akcijski triler Otmica u kojoj mladi glumac Taylor Lautner tumači glavnu ulogu.

Svijet je zaludio ulogom Jacoba Blacka u Sumrak sagi. U filmu Otmica – priča je u potpunosti njegova. Za producente ovog akcijskog trilera Taylor je bio prvi izbor: Taylor je vjerojatno jedini glumac tih godina koji je mogao preuzeti tu ulogu. Bavi se borilačkim sportovima i atletikom, nevjerojatno je inteligentan i zaista ozbiljan. Fizički dobro izgleda i privlači pažnju muškaraca i žena. Jednostavno je sjajan mladi glumac u glavnoj ulozi.


Radnja filma tmica prati lik Nathana Harpera koji, otkad pamti, ima nelagodan osjećaj da živi nečiji tuđi život. Kad na Internet stranicama koje objavljuju nestale osobe ugleda svoju fotografiju iz djetinjstva, njegovi najcrnji snovi postaju stvarnost: shvati da njegovi roditelji zapravo nisu njegovi i da mu je život čista laž, pažljivo osmišljena tako da se sakrije nešto daleko misterioznije i opasnije no što je ikad mogao zamisliti.

Čim počne kao slagalicu sastavljati svoj istinski identitet, na njega se obruši tim ubojica i natjera ga u bijeg s jedinom osobom kojoj može vjerovati – susjedom Karen (Lily Collins). Svaka je sekunda važna dok Nathan i Karen izbjegavaju vojsku ubojica i federalnih agenata. No, kako mu se približavaju, tako on shvaća da je jedini način da preživi i razriješi misterij biološkog oca taj da prestane bježati i preuzme stvari u svoje ruke.

Otmica Abduction Taylor Lautner novo u kinima nagradna igra

Još vijesti