Haljina od otvarača s limenki

Jedna je mlada dizajnerica postala popularna na društvenim mrežama jer radi odjevne komade od najčudnijih stvari. Umjesto da radi haljine i majice od raznih tkanina, ona ih radi od otvarača s limenki, novina ili plišanih medvjedića.

Totalno je moguće zamisliti Zendayju u ovakvoj haljini na premijeri filma "Dune"! Sigurno bi i neke druge slavne djevojke bile skroz za to da prošeću crvenim tepihom u nekoj ovakvoj neobičnoj kreaciji. Možda jednog dana mlada dizajnerica Anna dođe i do toga da svojim kreacijama odijeva slavne zvijezde, ali za sada samo oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Molly Katherine Najčudnija frizura ikad: Cura ima toliko dugačku kosu da je od nje napravila topić koji nosi na sebi

Nije uopće upitno ima li talenta jer stvari koje kreira i što sve pretvara u haljine pokazuje da je rođena za modnu industriju. Prošle je godine pokazala kako je napravila mini haljinu od 3000 otvarača s limenki. Za to joj je trebalo puno vremena, ali krajnji je rezultat ispao wow!

 

 

Sada je otišla korak dalje i napravila je haljinu od 8000 otvarača s limenki! Tako je ovog puta dizajnirala i sašila pravu večernju haljinu. Još nema fotografiju u njoj, ali pokazala ju je u videu i izgleda fenomenalno!

 

@annamo.1 This one hurted #trashion #fashiondesigner #upcycle ♬ NOTHIN TO IT by ON THE HUNT and Chandler - Chandler

 

Otvarači s limenki imaj onaj oštriji dio koji će nošenje ovakve haljine učiniti bolnim iskustvom, što je Anna i sama priznala. Prije nego je haljina spremna za nošenje, potrebno je ipak dodati i neku postavu ispod otvarača ili sve otvarače izbrusiti da nemaju oštre dijelove. Ipak, ideja je top! U jednom je videu pokazala i kako je napravila košulju od vrećica, pulover od plišanog medvjedića i brutalnu haljinu od vrećica u kojima dolazi avokado.

 

 

Najzahtjevnija i najkompliciranija se ipak čini haljina od 8000 otvarača s limenki. Tko zna što će još smisliti i od čega će napraviti sljedeću haljinu!

Test osobnosti Psihološki test osobnosti: Koga bi se od ovih 8 ljudi najviše uplašila da ih sretneš u mračnoj uličici?

neobična haljina haljina od otvarača s limenki bizarno čudno društvene mreže večernja haljina Moda

Još vijesti