Slika nije pronađena

Glasine oko toga s kime je u vezi Harry Styles do sada nisu nikada bile u fokusu, ili Harry nije nikoga dejtao ili je to samo dobro skrivao. Međutim, sada je u javnost izašao sa svojom djevojkom. Sigurno i ti znaš za nju!

Tužna vijest za sve cure koje su se vidjele kao djevojke Harryja Stylesa. Sada je i službeno da je ovaj bivši član One Directiona zauzet. U javnost je izašao sa svojom djevojkom, prvi put ikada, a kada su uhvaćeni kako se drže za ruke tijekom vikenda na vjenčanju, svima je bilo jasno da je to to. Dejta glumicu Oliviu Wilde!

Uhvaćeni su bili na vjenčanju Harryjevog menadžera Jeffa Azoffa, gdje su i došli zajedno, i bili cijelo vrijeme zajedno. Olivia je bila Harryjev +1 za ovo vjenčanje, što je samo dodatan razlog da se svi uvjere kako je ovo stvarno istina. Slike govore više od riječi, a paparazzi su se pobrinuli da imamo slike, koje možeš vidjeti na portalu Pagesix. Izvor blizak paru otkrio je da njih dvoje dejtaju sada već neko vrijeme, par tjedana, i da su jako sretni. Navodno su se upoznali i zbližili na snimanju filma 'Don't Worry Darling'. Niti jedno od njih za sada nije službeno ništa reklo o vezi, ali trebaju li uopće? Sve nam je jasno.

Pogledajte još:

Jennifer Lopez skinula svu šminku pred kamerom – izgleda neprepoznatljivo [FOTO]

Hailey Bieber je podijelila svoj najveći modni FAIL: Ovaj outfit ne bi više nikad stavila na sebe [FOTO]

Što je to Billie Eilish objavila jučer na Instagramu da je izgubila 100.000 pratitelja?

veza harry styles u vezi Olivia Wilde Harry Styles

Još vijesti