Slika nije pronađena

Nakon što je Frozen odmah po izlasku osvojio djecu, ali i odrasle iz cijelog svijeta, bilo je za očekivati da će doći i njegov nastavak, a čekanju je sada kraj.

Snježna kraljica Elsa i njena ekipa se vraćaju u kino dvorane u nastavku popularnog animiranog filma Frozen. Jučer je izašao trailer koji ne otkriva previše, ali nekoliko se stvari ipak mogu saznati iz njega.

Sestre Elsa i Anna, te Kristoff i njegov sob Sven, kao i snjegović Olaf, će i u Frozenu 2 biti glavni likovi. Iako sadržaj filma nije otkriven, borba Else s divljim morem, kao još nekoliko akcijskih scena iz trailera najavljuje da ovu četvorku čeka nova uzbudljiva, ali i opasna pustolovina.
Glumačka postava koja daje glasove ovim glavnim likovima također ostane nepromijenjena, a sigurno je i da će film imati 'glazbene točke', kao i prethodni nastavak.


Trailer prikazuje jesen u kraljevstvu Arendelle, ali napeta glazba nagoviješta da ne bude sve tako idilično kako se čini. Elsa se u uvodnim scenama uporno bori s podivljalim morem, Kristoff juri kroz šumu sa stadom sobova, a u zadnjoj sceni Anna grabi njegov mač i zamahuje prema gledateljima. Opasnost je opet nad kraljevstvom, a što je ovog puta prijetnja?

Neki fanovi nagađaju da je opasnost o kojoj se radi u ovom nastavku klimatske promjene.

Osim glavne četvorke, pojavljuje se i neko novo lice, točnije, dva nova lica. Dok neki misle kako će to biti negativci ovog nastavka, tu je i ideja da se radi o djevojci u koju će se Elsa zaljubiti. Disney još  nikada u nijednoj svojoj priči nije imao princezu koja je imala djevojku, ovo bi bilo prvi put u povijesti.


Dio koji zbunjuje je scena s letećim dijamantima, koja iako se možda ne čini bitnom, našla se čak na službenom Frozen 2 plakatu. Koja je njihova uloga, za sada nitko nema ideju.

Prigodno, najavljeno je da će film u kina doći u zimi, u studenom ove godine.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Izašao je novi preslatki trailer za Disneyevu priču o sloniću Dumbu – zna se i kada dolazi u kina!

LOL 10 mitova iz Disneyjevih filmova u koje svi još uvijek vjeruju

Najluđa teorija o crtiću Frozen potvrđena? 'Da, to je Elsin i Annin brat'

kino novo frozen Snježno kraljevstvo disney film

Još vijesti