Slika nije pronađena

Weeeee! Imamo super iznenađenje za tebe i tvoju ekipu - Teens Day! Događaj koji se ne propušta, tvoji vršnjaci iz cijelog grada će biti ovdje. Fotkat ćemo se, snimati video, družiti se... Nagovori frendice i vidimo se za tjedan dana! :) I mi ćemo biti tamo - ovo je super prilika da se upoznate s ekipom, uživate u filmu i preuzmete svoj poklon sa šminkom.


Cineplexx i Teen385 te pozivaju u subotu, 12.03. u 17 sati na Teens Day!
Pogledaj novi nastavak trilogije 'Različita: Odana 1.dio' u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split, a mi te uz svaku ulaznicu darujemo šminkom!

Jedva čekamo pogledati zajedno s vama novi nastavak ovog filmskog hita, a super su i pokloni sa šminkom koje smo vam pripremili. Još više pročitaj ovdje.


Možete se prijaviti već sada online i rezervirati svoje poklone i kino ulaznice - samo kliknite na Zagreb ili Split, odaberite svoja mjesta u dvorani i vidimo se 12.03.! Ne propustite ovo jedinstveno druženje - Teens Day.

Ukoliko ćete trebati pomoć ili još neku informaciju slobodno nam se javite na info@teen385.com ili pišite na naš Facebook.

>> Rezerviraj svoje mjesto i poklon za druženju u Zagrebu

>> Rezerviraj svoje mjesto i poklon za druženje u Splitu

Različita: Odana 1.dio

U nastavku pogledajte isječak iz prvi dijela posljednjeg nastavka trilogije autorice uspješnica Različita i Pobunjena!

teenday različita cineplexx

Još vijesti