Slika nije pronađena

Odbrojavanje je započelo! Još samo nekoliko sati dijeli nas od superkul tuluma za sve vas - Teens Day!

Cineplexx i Teen385 te pozivaju u subotu, 12.03. u 17 sati na Teens Day! Pogledaj novi nastavak trilogije 'Različita: Odana 1.dio' u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split, a mi te uz svaku ulaznicu darujemo šminkom!


Družit ćemo se, dijeliti poklone i fotkati, a sve ćemo to objaviti kod nas na portalu. Pridruži nam se!



A koncert Biebera u Zagrebu!?

Nećemo vam baš sve odmah otkriti, ali sve vas koji kupite u subotu ulaznicu za film 'Različita' na Teens Day-u očekuje poklon kozmetike i još jedno veliko iznenađenje. Justin Bieber 9. studenog nastupa u Zagrebu, a mi ćemo ti samo šapnuti da obavezno sačuvaš ulaznicu sa ovog Teens Day-a, ali i idućih koji će se održati u Cineplexxu. OK? :)

Teens Day - svi će biti tamo!

Interes za Teens Day je velik, već je rezervirano dosta mjesta u dvoranama u Zagrebu i Splitu. Svoje ulaznice možeš kupiti na blagajni kada dođeš na druženje, a možeš ih rezervirati i već sada. Prijavi se i ti online i rezerviraj svoje poklone i kino ulaznice - samo kliknite na Zagreb ili Split, odaberite svoja mjesta u dvorani i vidimo se. Ne propustite ovo jedinstveno druženje - Teens Day.

Ukoliko ćete trebati pomoć ili još neku informaciju slobodno nam se javite na info@teen385.com ili pišite na naš Facebook.

>> Rezerviraj svoje mjesto i poklon za druženju u Zagrebu

>> Rezerviraj svoje mjesto i poklon za druženje u Splitu

Jedva čekamo pogledati zajedno s vama novi nastavak ovog filmskog hita, a super su i pokloni sa šminkom koje smo vam pripremili. Još više pročitaj ovdje.

Pročitaj još...

>> Ideš na 'Teens day'? Svi će biti tamo!

teens day različita cineplexx

Još vijesti