Kino

Oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za film u Cinestaru ovaj vikend, mogu ju probati uhvatiti u drugom kinu, sada su najavili da imaju isti akciju. I kod njih su ovaj vikend sve ulaznice po 19 kuna.

Nakon Cinestara, sada i Cineplexx ima 'Dugi vikend', posebnu ponudu kada su sve ulaznice dostupne po jedinstvenoj cijeni od 19 kuna. Ove su akcije nešto što će sigurno mnogima super sjesti jer ići redovito u kino i nije tako jeftino. Ovaj vikend će biti filmski vikend – i Cinestar i Cineplexx imaju od 13. do 16. listopada akciju na sve filmove, četiri dana kada su sve projekcije 19 kuna.

Slika nije pronađena Ovaj listopad idemo u kino: Cinestar jedan vikend ima akciju kada su sve ulaznice 19 kuna!

U Hrvatskoj trenutno postoje svega dva Cineplexx kina, a nalaze se u Zagrebu i Splitu. U Zagrebu ćeš ga pronaći u City Centru One East, a u Splitu u City Centru One Split.

Jedina napomena koju su stavili iz Cineplexx kina je da akcija ne vrijedi za MX4D projekcije i da će tu trebati dodatno nadoplatiti. Filmovi koji trenutno igraju kod njih, a koji bi te mogli zaimati su 'Amsterdam', 'Avatar', 'Brzina metka', 'Karta za raj', 'Ne brini draga', 'Noć vještica: kraj', 'Pad', kao i horor 'Smiješak'. Cijelu ponudu filmova i kada što igra, možeš pogledati na njihovoj službenoj stranici. Idealna prilika za otići u kino!

Gledatelji u kinu KVIZ: Koji film trebaš sljedeći ići pogledati u kino?

kino vikend akcija dugi vikend jeftinije ulaznice cineplexx 19 kuna

Još vijesti