Slika nije pronađena

Glumica Emma Stone otkrila je kada su njezine prijateljice bilo toliko ljubomorne na nju da više nisu željele s njom ni pričati neko vrijeme. Razlog je bio kolega glumac, Ryan Gosling.

Naime, Emma je s Ryanom glumila u filmu 'Crazy. Stupid. Love', a mnogi ga smatraju seks simbolom te je u nebrojenim anketama proglašen najseksi muškarcem na svijetu. Kada su Emmine frendice čule s kim ona glumi, i to još seksi scene, toliko su bile ljubomorne da nisu željele pričati s njom.

>> Još vijesti iz svijeta glazbe i filma čitaj na www.teen.hr!

No, Ryan i Emma ostali su samo prijatelji, a Emma je u vezi s glumcem kojeg je upoznala na setu 'Čudesnog Spider-Mana', Andrewom Garfieldom.

Ikona stila

Danas Emmu mnogi proglašavaju ikonom stila te smatraju kako je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu. Međutim, ona na to sve odmahuje glavom te kaže kako ima tijelo desetogodišnjaka i da je u prošlosti muku mučila s aknama.

Kolega Ryan Gosling također je skroman i kaže kako njegovi trbušni mišići, zbog kojih je osvojio velik dio ženske populacije, u prirodi uopće nisu takvi kao na filmu i plakatima već su rezultat photoshopa.

Emma Stone Ryan Gosling

Još vijesti