Slika nije pronađena

Morao je tu informaciju podijeliti sa svijetom čim ju je saznao i malo je reći da je sve iznenadio. A onda su njega natrag iznenadili fanovi kada su rekli da oni to znaju još od 2011. godine.

Justin Bieber je jučer na svom Instagram profilu sa svima odlučio podijeliti jednu skroz kul informaciju. Objavio je obiteljsko stablo koje pokazuje i objašnjava njegovu rodbinsku vezu s jednim od najpopularnijih glumaca, ali i s jednom pjevačicom. Tako je ispalo da je Justin u rodbinskoj vezi s Ryanom Goslingom i Avril Lavigne i jako je uzbuđen zbog toga. 'Upravo sam saznao da sam u rodu s Ryanom Goslingom i Avril Lavigne, ovo je najbolji dan u mom životu..' , napisao je u opisu.


To je saznao preko stranice ancestry.com, a iako je svima jasno da se radi o sponzoriranoj objavi i dalje je zanimljivo. Po toj stranici, Ryan mu je rođak u 11. koljenu, a Avril u 12. koljenu. Avril se čak i našalila u komentaru ispod njegove objave da će ona ove godine organizirati obiteljsku večeru za Božić. I dok je Justin bio iznenađen, njegovi fanovi baš i nisu. U komentarima su pisali kako to znaju odavno, još od 2011. godine.


Foto: YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Justin Bieber ima novu pjesmu! Fanovi već nagađaju da tekstom zapravo poručuje nešto Seleni

Dokazao je da je više od pop zvijezde – istražili smo u kojim se sve žanrovima okušao Justin Bieber

Konačno smo i to dočekali - Justin Bieber u suradnji s Ed Sheeranom izdaje novi singl!

Obitelj robina Justin Bieber Avril Lavigne Ryan Gosling

Još vijesti