Slika nije pronađena

Nije lako nositi se s prekidom, a da ti taj period bude malo barem jednostavniji i da na kratko vrijeme izbaciš bivšeg iz glave, dobra je ideja pogledati film. Ovo su filmovi koji će te zabaviti, nasmijati, ali i rasplakati – jer moraš te emocije izbaciti iz sebe!

Preboljeti nekoga s kime si bila par tjedana, par mjeseci ili godinu nije lako, bez obzira na to koliko ste bili zajedno. Ako ti se ta osoba sviđala i nakon kratkog vremena, prekid će teško pasti. Baš kada misliš da je sve grozno i da ćeš se zauvijek osjećati tako jadno i tužno, pravo je vrijeme za otvoriti listu filmova za nakon prekida i krenuti gledati naslove s nje. Ovi će te filmovi podsjetiti da čak i kada ti se čini da nećeš preživjeti, dobre će se stvari početi događati i da nešto novo što će ti izmamiti osmjeh na lice samo što nije tu. Prije toga te još možda čeka malo suza, ali sve je to dio rutine prekida koju moraš proći. Zato napravi kokice, umotaj se u dekicu i kreni redom gledati ove filmove.

1.John Tucker Must Die

Nekada nakon što ti netko slomi srce ili te povrijedi, sve što želiš je osveta. Razmišljati na koje bi sve načine bilo lijepo vratiti milo za drago i kako da ta osoba pati više nego ti sada. Međutim, pošto to nije baš najbolja ideja za provesti, dobra alternativa je da pogledaš film u kojem likovi to rade. U ovom filmu tri bivše djevojke dečka koji je serijski varalica odluče da je vrijeme za slatku osvetu.

2.500 Days of Summer

Svatko tko je ikada potrošio previše vremena na razmišljanje o prošloj vezi o tome kako je došlo do prekida, kada se to počelo događati i zašto je sve propalo, bit će oduševljen ovim filmom i naučiti nešto korisno za sljedeći prekid. Ovo je jedan od onih tužnih filmova na listi, ali i onaj koji će ti pomoći shvatiti da ne možeš natjerati nekoga da te voli.

3.To All The Boys I've Loved Before

Film koji će ti pokazati kako je ljubav neočekivana i kako dolazi baš onda kada se najmanje nadaš i to od ljudi od kojih se najmanje nadaš je upravo ovaj. Bez obzira jesi li ovaj film već pogledala jednom ili 10 puta, sada je pravo vrijeme da to učiniš još jednom. Pokazat će ti da nema razloga za brigu da nikada više nećeš naći nikoga, jer nova i uzbudljiva ljubav te čeka već iza ćoška.

4. My Best Friend's Wedding

Život ne ide po planu niti će se stvari događati onako kako si ti zamislila i kada si to zamislila. Ovaj film je tu da te na to i podsjeti. I da te malo nasmije. Glavni lik u ovom filmu shvati da je zaljubljena u svog best frenda tjedan dana prije njegova vjenčanja i sada mora pokušati napraviti SVE kako bi on otkazao vjenčanje i izabrao nju. Film će te zabaviti i nasmijati, baš ono što ti treba.

5.Bridget Jones's Diary

Bridget Jones je film koji mora biti na tvojoj listi filmova za pogledati nakon prekida. Ovaj će te film ili nasmijati do suza i oraspoložiti ili ćeš još jače plakati nakon njega. Romantične komedije su pravi recept za oporavak, a ovo je jedna od najlegendarnijih.

6.Birds of Prey

Prekid je nekada možda i dobra stvar, vrijeme da pokažeš sama sebi i drugima što sve možeš sama, koliko si samostalna i da ti ne treba dečko kako bi bila sretna. Dok je bila s Jokerom, Harley Quinn je bila nedodirljiva, ali kada prekinu, ostane sama i mora se sama obraniti od svih koji ju napadaju. Nakon promjene frizure (što je bitan dio nakon prekida!), Harley okuplja svoj tim djevojaka i kreće akcija.

7.Bridesmaids

Kada želiš zaboraviti na prekid i samo se dobro nasmijati, ovo je film koji tražiš. Pusti mozak da malo odmori od razmišljanja o bivšem i umjesto od tuge, rasplači se od smijeha.

8.Forgetting Sarah Marshall

Posljednji film na ovoj listi je tu da ti pokaže da čak iako misliš da ti je najgore, može biti gore. Bez obzira koliko se sve čini loše, uvijek može lošije. Nema goreg prekida i perioda nakon prekida nego što ga ima glavni lik u ovom filmu. Ako je on mogao preživjeti prekid, možeš i ti!

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Hoće li 3. nastavak filma 'The Kissing Booth' biti ljubavna priča ili nešto drugačije tematike? Redatelj je otkrio...

Autorica 'Sumraka' otkrila kakve ima planove s ovim serijalom – fanovi će biti presretni!

Ovo ti se sigurno neće dogoditi: Šest romantičnih filmskih klišeja koji se ne događaju u stvarnom životu

Prekid Filmovi lista Slomljeno srce

Još vijesti