Slika nije pronađena

U kina je došao novi filmski hit – Crvenkapica, a s njim su došla i dva prezgodna mlada glumca - Shiloh Fernandez i Max Irons. Film prati Valerie, prekrasnu mladu djevojku koja je razapeta između dva muškarca. Zaljubljena je u autsajdera Petera (Shiloh Fernandez), a roditelji su joj za supruga namijenili bogatog Henrya (Max Irons).


U nastavku pročitaj zanimljive informacije o Shilohu i Maxu!


Koji ti je zgodniji?

Shiloh Fernandez

Shiloh Thomas Fernandez  je rođen 26.02.1985. u Kaliforniji, a ima i mlađeg brata i sestru. Nedavno je priznao da je u srednjoj školi pušio marihuanu kako bi se opustio, ali kaže da su sad ta vremena iza njega.

Prije nego je postao glumac, Shiloh je prao suđe u restoranu kada su ga primjetili iz jedne modne agencije. Prvi angažman bio mu je reklama za First 5 California, a prva veća uloga ona u seriji Cold Case.


Bio je i u užem izboru za ulogu Edwarda Cullena u Sumrak sagi, ali kako je Kristen Stewart imala zadnju riječ pri donošenju odluke, on nažalost nije odabran. Iako nije odabran za Edwarda, redatelj filma ga je primjetio i zapamtio ga te mu ponudio ulogu u Crvenkapici.

Omiljeni film mu je The Thing Called Love, a idol mu je, također prezgodni, River Phoenix.

Jednom je izjavio, da nije glumac, diplomirao bi španjolski jezik, preselio u Južnu Ameriku i imao plantažu banana.

Max Irons

Max Irons najmlađi je sin popularnog glumca Jeremyja Ironsa. Kada je odlučio ostvariti karijeru u Hollywoodu, roditelji su ga nagovarali da to ne učini. Živjet ćeš pod svijetlima reflektora, nećeš imati svoj mir, a ljubomora i paranoja će te ubiti – rekli su mu, ali on je ipak odlučio biti glumac.



Svoju karijeru zapravo je započeo kao model
, kada ga je poznati fotograf Mario Testino primjetio na ulici i ponudio mu ulogu u reklami za Burberry, zajedno sa Kate Moss.

Max još uvijek živi u Londonu i tvrdi da se ne planira preseliti u grad filma, Los Angeles u neko skorije vrijeme. Idol mu je Johnny Depp.

Zapravo ne želim biti popularan. Glumim jer to volim, a nakon što završim sa snimanjem, najviše volim otići u kafić sa svojim prijateljima rekao je Max.

Shiloh Fernandez Max Irons crvenkapica novo u kinima

Još vijesti