Slika nije pronađena

Obitelj ne možemo birati, ali ni kolege. S njima moramo boraviti neko vrijeme i surađivati, a to je vrlo teško ako te osobe ne podnosimo. Ista stvar događa se u holivudskom svijetu.

Iako na tv ekranima i u skečevima djeluju prilično blisko i prijateljski, brojni celebovi koji su morali raditi zajedno ne dijele pozitivno mišljenje jedni o drugima. Prema neke od tih priča ne izađu u javnost, o nekima smo saznali prave detalje.

Primjerice, sve je iznenadilo to što se Dana Scully i Fox Mulder, odnosno glumci iz serije Dosjei X, Gillian Anderson i David Duchovny ne mogu podnijeti, a na ekranu su djelovali kao idealan tim.

U Hollywoodu izgleda ne vrijedi ona `ljubi bližnjega svoga` jer ove slavne face su morale raditi zajedno, a nisu se mogle podnijeti:

Ryan Gosling i Rachel McAdams

Ravnatelj filma Bilježnica, Nick Cassavetes, rekao je kako se ovo dvoje glumaca ne može podnijeti. Ovo je vrlo zanimljivo jer su njih dvoje kasnije bili u vezi.


Will Smith i Janet Hubert

Njih dvoje su godinama zajedno glumili u seriji Princ iz Bel Aira, a može se reći da uopće nisu imali prijateljski odnos iako je Will glumio Janetinog nećaka. Glumica je originalno glumila tetu Viv, ali je kasnije zamijenjena, a za to je ona krivila Willa nazivajući ga `ego manijakom` i `š*pkom`.




Claire Danes i Leonardo DiCaprio

O ovom slučaju se ne zna puno, ali zna se da su Claire i Leo glumili Romea i Juliju koji nisu uopće imali romantičan odnos izvan seta.


Nicki Minaj i Mariah Carey

Reperica i Mariah su postale dio sudačke ekipe u Američkom idolu 2013., a šuškanja o svađama ove dvije dive odmah su počela. Nicki je navodno pjevačicu nazvala `ogorčenom, nesigurnom ženom`.


Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall

Dvije kolegice su se posvađale snimajući seriju Seks i grad i to zato što je Sarah zarađivala više od svih glumica sa seta. No, to je očito jedino smetalo Kim.


Shia LaBeouf i Tom Hardy

U filmu u kojem su zajedno glumili, Bez zakona, došlo je do kulminacije njihovih negativnih osjećaja te glumci od tada ne razgovaraju.



Chad Michael Murray i Sophia Bush

Ovo dvoje kolega se vjenčalo tijekom snimanja serije One Tree Hill, ali su se rastali jer je Chad Sophiu prevario s Paris Hilton dok su zajedno snimali film. Nakon cijele drame nastavili su raditi zajedno čak pet godina nakon razvoda, ali se nisu mogli podnijeti.



Lea Michele i Naya Rivera

Kolegice iz serije Glee su navodno imale veliku svađu i to na setu. Svađa je otišla toliko daleko da je Lea nekako uspjela da Naya više ne bude dio scenarija nakon pete sezone.


Jamie Dornan i Dakota Johnson

Zvijezde filma 50 nijansi sive navodno ne mogu podnijeti jedno drugo, a intervjue obavljaju striktno odvojeni jer ih je nemoguće napraviti kada su zajedno.


Izvor: stars.topix.com

Foto: getty

I.P.

Pročitajte još:

Prijateljice samo na ekranu: televizijske BFF koje se zapravo mrze

Ipak nije tako bajkovito: šokantna istina o tome kako je biti Disneyjeva zvijezda

Ne mogu ih smisliti: pjevači koji mrze hitove koji su ih proslavili

slavne face ne mogu podnijeti celebovi

Još vijesti