Slika nije pronađena

Svi znamo koliko su škola i obrazovanje važni. Učenje, pisanje zadaća, zalaganje- sve je to dio školskog iskustva. Nažalost, pojedine poznate face bile su izbačene iz škole.

Poznato je da neki celebovi nisu završili školu te su se bacili u vode u kojima su uspjeli. Izgleda da škola nije za svakoga te da se neke lekcije nauče na teži način.

Iz škole ljudi mogu biti izbačeni zbog različitih razloga, ali najčešće se radi o kršenju nekog od glavnih pravila.

Čini se da su pojedine slavne face zanemarile školska pravila te su izbačene iz škole. Otkrivamo o kome se radi:

Robert Pattinson

Zvijezda Sumraka je sada velika holivudska faca, a priznao je da prije uopće nije bio faca. Rob je rekao kako nije bio dobar učenik koji nikad nije pisao zadaću te da je izbačen iz škole. Čini se da glumac nije briljirao u školi kao sada na filmovima.


Katy Perry

Poznato je da Katy potječe iz vrlo stroge i katoličke obitelji te je s njima imala problem kada je izbacila svoj prvi hit I kissed a girl. Baš zbog toga je sigurno bio velik šok njenoj obitelji kada je bila izbačena iz škole. Naime, pjevačica je izbačena zbog toga što se trljala o drvo i `zaskočila ga`. `Glumili smo u predstavi iz grčke mitologije. Ja sam bila Afrodita, a moj ljubavni partner nije bio na sceni pa sam iskoristila drvo. Pohađala sam katoličku školu.` objašnjava Katy.


Ryan Gosling

Glumac je došao u školu s kuhinjskim noževima, prijetio je i time preplašio sve razredne kolege. Ryanu je kasnije dijagnosticioniran poremećaj hiperaktivnosti i pažnje, a zbog toga je bio smješten u razred koji je prilagođen njemu. Slična stvar se nije ponovila.Lily Allen

Nagrada za najgoru učenicu ikad odlazi pjevačici Lily Allen. Lily je izbačena iz 13 škola, a odustala je od škole s 15 godina. `To se sve dogodilo zbog stvari koje sam radila s dečkima, a nisu bile primjerene mojoj dobi. K tome- pila sam i pušila cigarete.` iskrena je Lily.


Amy Winehouse

Pjevačica ogromnog talenta koja nažalost nije više s nama je često imala problema s ponašanjem. Osim toga, Amy je izbačena iz škole jer se jedan dan pojavila s probušenim nosom. Pirsevi su se protivili pravilima škole.


Salma Hayek

Glumica je pohađala katoličku školu te često voljela raditi spačke časnim sestrama. Naravno, zbog takvog ponašanja je izbačena iz škole.


Snoop Dogg

Snoop Dogg izbačen je iz škole dok se još koristio svojim imenom koje glasi Calvin Cordozar Broadus, Jr. Poznati reper izbačen je još iz osnovne škole zbog nedoličnog ponašanja. Izgleda da je i tada imao `baš me briga` stav.


Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Mjesto radnje škola- video  spotovi snimljeni čija je radnja smještena u školske učionice

Kakvi su celebovi bili u srednjoj školi?

8 stvari koje ćeš napraviti u srednjoj školi- ali ćeš požaliti zbog njih

celebovi izbačeni iz škole Škola slavne face

Još vijesti