Slika nije pronađena

Često mislimo da celebovi imaju sve što požele, ali to nije tako. Oni možda posjeduju velike kuće, automobile i novac, ali od obiteljskih problema ne mogu pobjeći.

Ni slavne face nemaju idealan odnos sa svojim roditeljima što dokazuje činjenica da velik broj njih ne priča s oba ili barem s jednim roditeljem.

Neki od njih su se s roditeljima posvađali kada su postali slavni dok drugi ne komuniciraju s njima od malih nogu.

Evo koji celebovi se ne mogu pohvaliti sjajnim odnosom s roditeljima:

Adele

Jedno vrijeme su kružile glasine da su se slavna pjevačica i njen tata pomirili, ali to nije istina. Adele ne komunicira sa svojim ocem duže vrijeme, čak preko 25 godina. Naime, Adelin otac je napustio njenu obitelj kad je njoj bilo tek dvije godine.


Ariel Winter

Mlada glumica nije razgovarala sa svojom majkom preko tri godine. `Nisam imala normalno djetinjstvo...moje djetinjstvo je bilo vrlo teško i nije izgledalo onako kako bi svako djetinjstvo trebalo barem donekle izgledati. Nisam imala podršku majke i bilo mi je teško.` otkrila je Ariel.


Brie Larson

Glumica koja je prije nekoliko dana osvojila Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmu Soba, otvorila je dušu o svojim obiteljskim problemima. Njeni roditelji su se rastali kada je Brie imala 10 godina te joj je to teško palo. Do vremena kada je napunila 26 godina svog oca nije vidjela 10 godina.


Emma Roberts

Emmini roditelji razveli su se nedugo nakon što se ona rodila što je rezultiralo vrlo čudnim i distanciranim odnosom s njenim ocem. Emmin otac je inače glumac Eric Roberts, ujedno i brat glumice Julije Roberts.


Justin Bieber

Mladi pjevač je imao vrlo blizak odnos s majkom, a sada kaže da njihov odnos kao da ne postoji. No, navodno Justin i njegova mama pokušavaju popraviti svoj odnos, a on je za Billboard rekao kako jedno vrijeme uopće nisu razgovarali te da je povjerenje narušeno.Lindsay Lohan

Lindsay je imala brojne probleme tijekom karijere, ali od ranih dana nema dobar odnosa sa svojim ocem te je kao tinejdžerica prestala razgovarati s njim. Kasnije su znali tu i tamo razgovarati, ali prošle su godine prije nego što su stupili u kontakt.Izvor: dolly.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Mama, otpuštena si: celebovi koji su dali otkaz svojim roditeljima

Obiteljske nesuglasice nisu im strane: slavne cure koje se ne slažu dobro s roditeljima

7 stvari kojima pogoršavaš svoj odnos s roditeljima

celebovi ne razgovaraju s roditeljima slavne face roditelji

Još vijesti