Slika nije pronađena

U božićnoj reklami za Google Asistenta koja je inspirirana božićnim filmskim klasikom iz 1990. godine, Macaulay Culkin vratio se kako bi utjelovio Kevina McAllistera.

Radnja reklame prati radnju poznate božićne komedije 'Sam u kući'. Macaulay se budi u praznoj kući u kojoj je, naravno, sam. Nakon što je provjerio jesu li mama i tata kod kuće, upitao je svog Google Asistenta što mu je na rasporedu za taj dan, a jedino na rasporedu je 'Kuća samo za tebe'.


via GIPHY


Ponovili su poznatu scenu gdje se Kevin brije, a Kevinu starijem je nažalost ponestalo balzama za poslije brijanja ovaj put. Isto tako, za vrijeme skakanja po krevetu, ukočilo ga je u leđima. To nije niti iznenađujuće, ipak skoro trideset godina mora ostaviti neki trag na čovjeku. Ponovili su i legendarnu scenu u kojoj Kevin pušta scenu iz crno-bijelog filma 'Angels with Filthy Souls' s poznatom uzrečicom 'Keep the change, ya filthy animal'.

Google Asistent bio je ključan u izvođenju 'operacije Kevin' pa ipak nije morao sve zamke sam postavljati ove godine. U nastavku pogledajte ovaj mini remake, nesumnjivo će vas razveseliti:Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

OMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?

Jeste li uočili ikad ovo? Teorija zavjere iza filma 'Sam u kući'

Misliš li kao većina? Odgovori na pitanja o filmu 'Sam u kući'

Sam u kući kevin mcallister 28 godina kasnije Božić Božična reklama remake zanimljivosti

Još vijesti