Slika nije pronađena

Kada gledamo fotke slavnih faca u novinama i na portalima, njihovi životi djeluju savršeno. Svi ih obožavaju, uspješni su, talentirani, bogati i zgodni – je li moguće da su zapravo nesretni?

Ako je suditi prema njihovim ispovijestima, mnogi od njih prošli su kroz grozne životne faze u kojima su se borili s depresijom i suicidalnim mislima, a neki su si čak pokušali oduzeti život. Srećom, nisu uspjeli u svom naumu pa ih danas još uvijek možemo gledati na ekranima i slušati njihovu muziku.

Evo koji selebovi su pokušali izvršiti samoubojstvo:

*Drew Barrymore

Slatka glumica pokušala se ubiti kada je imala samo 14 godina prerezavši zapešća kuhinjskim nožem.


*Halle Berry

Nakon što je prošla kroz grozan razvod, Halle si je odlučila oduzeti život udišući otrovan plin iz auspuha automobila. U posljednjem trenutku joj je kroz glavu prošla slika majke koja ju pronalazi mrtvu i u tom trenutku je odlučila odustati od svog nauma.


*Owen Wilson

Iako ga često gledamo u komedijama, Owen nije komedijaš u privatnom životu. Uslijed borbe s depresijom si je pokušao oduzeti život prije 9 godina prerezavši si zapešća.


*Eminem

Prije točno 20 godina poznati reper je pokušao izvršiti samoubojstvo predoziravši se tabletama. Prekid s tadašnjom djevojkom Kim Scott mu je užasno teško pao.


*Britney Spears

Iako nije poznato kako si je pjevačica pokušala oduzeti život, izvor blizak Britney tvrdi da se pokušala ubiti čak dva puta tijekom 2006. godine.


*Jack Osbourne

Jack je pokušao izvršiti samoubojstvo davne 2002. godine uzevši smrtonosnu kombinaciju raznih tableta.


*Paris Jackson

Kćer poznatog pjevača Michaela Jacksona pokušala se ubiti prije 3 godine kada je imala samo 15. Rane od noža bile su tako velike da su joj ostali ožiljci.


Foto: Getty
I.N.

Pročitajte još:

Kako izgledaju slavne cure bez šminke?

10 zvijezda za koje niste imali pojma da su niske

Kada slavne face polude: zvijezde koje su očitale lekciju fanovima

Samoubojstvo slavne face

Još vijesti