Slika nije pronađena

Iako su fanovi znali da je s nekime, Baka je čekao da veza potraje kako bi otkrio tko je ta djevojka koja je osvojila njegovo srce. Prije nekoliko je dana još objavljivao fotke na kojima je zamaglio njeno lice, ali sada je službeno otkrio tko je ona.

Najpoznatiji balkanski Youtuber Baka Prase, ili pravim imenom Bogdan Ilić, već neko vrijeme zeza fanove i objavljuje fotke s curom, ali ne otkriva njeno lice niti tko je ona. Čekao je godinu dana prije nego je svijetu objavio. Iako su fanovi nagađali tko bi mogla biti ta misteriozna brineta, sada je sve otkrio. Ona je Anja Blagojević, srpska influencerica tj. Instagram model.

Uhvatila je njegovu pažnju još prije 4 godine kada mu je jedan prijatelj pričao o njoj, a tada na početku, Anja nije htjela ništa s njim. Kao i svakog dečka, to ga je još više zainteresiralo i nije puštao.

Sve o tome kako je njihova veza prošla, o prvom dejtu i svim skandalima u koje je u prošlih godinu dana Baka Prase bio upleten, objasnio je u novom videu koji je objavio na svom YouTube kanalu. U samo dan i nešto sakupio je gotovo milijun pregleda! Sve je zanimalo tko je ta djevojka i kako je izgledala njihova ljubavna priča.

Fanovi u komentarima ne mogu vjerovati sve što su čuli u ovom videu jer Baka nikome nije djelovao kao toliko osjećajan tip koliko izgleda je.

Pogledajte još:

Bio je slatkica, sad se 'unakazio' odlaskom pod nož: Ovo je novi Zac Efron – i fanovi su razočarani

Pjevačica je objavila u potpunosti golu fotku bez trunke editiranja – želi skrenuti pažnju na nešto važno

Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri!

Djevojka U vezi influencerica baka prase

Još vijesti