Slika nije pronađena

Napokon, priča sa sretnim završetkom! Ukradeni prsten Billie Eilish vraćen joj je, nakon kompliciranog niza događaja koji uključuju koncert, Twitter detektiva i nekoliko vrlo ljutih obožavatelja.

Sve je počelo ranije ovog mjeseca kada je Billie imala koncert u Austin City Limitsu. Pjevačica se prošetala kroz gomilu dok su joj obožavatelji davali ruku, ali kad se vratila na pozornicu, shvatila je da joj nedostaje prsten.


Neki obožavatelji nisu bili sretni što je netko ukrao Billie prsten i istraga je započela. Jedna korisnica je na Twitteru objavila je video snimku žene na koncertu u Austinu kako govori zaštitaru da joj je prsten pao kad ju je Billie primila za ruku. Zamolila je zaštitara da joj pomogne i podigne joj prsten, a on je to i napravio.


Žena iz videa je kasnije otkrila za TMZ da se samo željela fotografirati s prstenom, a kasnije ga je dala nekome iz osoblja na koncertu u nadi da će ga ta osoba vratiti Billie.

Pa, njezin plan je uspio! Billie je objavila fotografiju svog prstena na svom Instagram profilu. 'Prsten je vraćen. Hvala onome tko ga je vratio!', napisala je uz fotku.


Drago nam je što ova priča ima sretan kraj!

Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Potraga je gotova! Obožavateljica je našla lopova koji je Billie Eilish ukrao prsten na koncertu

Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

Lopov Krađa koncert celebrity prsten obožavatelj showbiz twitter billie eilish

Još vijesti