Slika nije pronađena

Svaki pravi obožavatelj Billie Eilish zna da ga čeka nezaboravno iskustvo ako dođe na jedan od njezinih legendarnih koncerata.

Zamislite kako je tek bilo na onom koncertu na kojem je Billie toliko rasturila da je uspjela slomiti, ne jedan, nego oba gležnja! Sada joj je dobro, na svu sreću. I, sjećate se kad je na koncertu ispričala onu jednu super neugodnu priču o prvom poljupcu - predobro! Međutim, sada jedan od Billinih koncerata postao nezaboravan iz ne baš tako cool razloga - obožavatelj je imao hrabrosti ukrasti jednu od Billinih dragocjenosti!


Na glazbenom festivalu Austin City Limits ovog vikenda, Billie je izvela svoj hit singl 'Ocean Eyes'. Dok je pjevala, Billie se spustila u gomilu kako bi ju obožavatelji mogli dodirnuti i zagrliti prije nego što se vratila na pozornicu. Srećom, Billie se vratila na pozornicu u jednom komadu, zahvaljujući svojim zaštitarima, ali nažalost, jedan od Billinih predmeta nije. Nakon što se vratila na pozornicu, Billie je svima rekla: 'Netko mi je ukrao je*eni prsten!'. 'Pretpostavljam da sam ja kriva', dodala je. Tada je Billie krivcu dala savjet: 'Zadrži ga. Pazi na njega. Jesi li dobro? Jesi li dobro? Jeste li izvan sebe? Ne? U redu, ja jesam!'.


Obožavateljni iz gomile počeli su skandirati: 'VRATI GA!', kao da će ga lopov stvarno samo donijeti, nakon što ga je javno osramotio njegov idol. Unatoč tome, Billie je ostala cool. 'Prsten je nestao zauvijek', rekla je nakon što su fanovi počeli skandirati. 'U redu je, ne brinite se oko toga. Tko god da ga ima, samo se brini za njega, okej?', dodala je.

Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

Billie Eilish je otkrila razlog zašto nosi široku odjeću - jako je uznemirujuć!

Novi glazbeni video Billie Eilish ima vrlo važnu tajnu poruku – ali je i najjeziviji do sad!

Krađa koncert celebrity prsten showbiz twitter billie eilish

Još vijesti