Slika nije pronađena

Ranije ovog mjeseca, kad je netko ukrao prsten s ruke Billie Eilish tijekom njezinog nastupa u Austin City Limitsu, mislila je da je zauvijek ostala bez njega.

'U redu je, ne brinite se', rekla je publici nakon što je shvatila da ga više nema. 'Ipak, tko ima taj prsten, neka se pobrine za njega', dodala je. Detalje o tome što se dogodilo možete pročitati u članku Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!.
Sada se saga nastavlja jer je netko na Twitteru pronašao ženu koja je ukrala prsten, a ona ima i dokaze. Taylor Gourley podijelila je na Twitteru video žene koja je zaštitara na koncertu tražila da joj podigne i doda prsten za koji je tvrdila da joj je pao dok je držala Billie za ruku. Zaštitar je ženu poslušao i dodao joj prsten.

Pa, TMZ je stupio u kontakt sa ženom iz videa. Ona priznaje da snimka izgleda sumnjivo, ali tvrdi da je samo fotkala prsten, a zatim ga dala članu osoblja, u nadi da će biti vraćen Billie. Međutim, nema riječi o tome je li Billie ikad dobila svoj prsten nazad, ali i ako nije, ne morate brinuti, to ipak nije OGROMNA stvar s obzirom na to da prsten zapravo košta manje od 600 kuna.


Foto: adinasjewels.com/ YouTube Screenshot/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

Billie Eilish je otkrila razlog zašto nosi široku odjeću - jako je uznemirujuć!

Lopov Krađa koncert celebrity prsten obožavatelj showbiz fan twitter billie eilish

Još vijesti