Slika nije pronađena

Dylanu ovo nije prvi glumački angažman, ali ga je vinuo u zvijezde. Jeste li znali da je upravo na snimanju komedije 'Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day' 2014. godine upoznao svoju sadašnju curu?Donosimo vam popis informacija o njemu:

1. Dylan je rođen u Evansvilleu, Indiana, 29. prosinca 1996. godine. Neko vrijeme je živio i u Illinoisu prije nego se preselio u Los Angeles kako bi razvijao glumačku karijeru.


2. U dugogodišnjoj je vezi s Kerris Dorsey
(zvijezdom serije 'Ray Donovan'). Upoznali su se na setu 2014. godine, kada su u filmu 'Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day' glumili brata i sestru.


A post shared by Kerris Dorsey (@kerrisdorsey) on


3. Svjestan je da je serija '13 razloga' nije obična i da može izazvati Wertherov efekt pa stalno upozorava gledatelje da sadrži osjetljiv sadržaj koji je ponekad teško gledati.

4. Svoju prvu ulogu odigrao je u seriji 'Drake & Josh' – glumio je klinca Jeffreya 20105. godine u epizodi 'The Demonator'.

5. Glumio je i u hrpi drugih serija, npr. 'Uvod u anatomiju', 'Skandal', 'Izgubljeni', 'Zakon i red: Odjel za žrtve'... Pogledajte ove slatke obraščiće! Dylan se nije nimalo promijenio, zar ne?


6. U seriji '13 razloga' ne nosi prvi puta ime 'Clay' (očito ga proganja i možda bi mogao razmisliti o promjeni imena i u stvarnom životu?!) - u seriji 'Saving Grece', na čijem je setu bio od 2007. do 2010. godine, je glumio Claya Normana.

7. Prije audicije za '13 razloga' nije ni pročitao skriptu. No, očito je rasturio...

8. U stvarnom životu je sličan Clayu iz '13 razloga' – Katherine Langford za njega je rekla da je velikodušan, drag, pristojan, nasmijan... Baš poput Claya!


A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on


9. Dylan pjeva i svira gitaru u bendu 'The Wallows'. Prošle godine su izbacili singl 'Pleaser', indie-rock zvuka, koji nam se baš sviđa! Nastupili su i kod Jamesa Cordena...


10. Voli slušati rap i R&B. Na Instagramu je otkrio da sluša Kanye Westa, Frank Oceana, Childlish Gambino...

11. Jarac je po horoskopu, demokrat po političkoj orijentaciji – žustro je navijao za Hillary Clinton na posljednjim predsjedničkim izborima.


Foto: ABC/YouTube/Instagram/Profimedia

M.Z.


Katherine u Hannahinim cipelama – počelo je snimanje druge sezone serije '13 razloga'

Provjeri još...

12 pjesama iz '13 razloga' – slušajte ih dok brojite sate do izlaska nove sezone

Uskoro stiže na male ekrane – sve što trebaš znati o drugoj sezoni serije '13 razloga'

Clay 13 razloga Netflix dylan minnette

Još vijesti