Slika nije pronađena

Glumica već neko vrijeme na internetu trpi bullying fanova jer im se ne sviđa lik kojeg ona glumi u seriji. Situacija je toliko eskalirala da je odlučila obrisati profile.

U novoj sezoni serije '13 razloga' došlo je do jedne velike promjene u glumačkoj ekipi – Katherine Langford koja glumi Hannu Baker više se ne pojavljuje, a njeno mjesto glavnog ženskog lika i naratora priče preuzela je Grace Saif koja glumi Ani. Iako bi Grace trebala biti izvan sebe od sreće, jer ovo joj je jedna od prvih većih uloga i to još u jednoj od najpopularnijih tinejdžerskih serija, ali nažalost nije tako.


Reakcija fanova serije na njenu ulogu dovela je do toga da je glumica obrisala sve svoje profile na društvenim mrežama. Tako je sa svog Instagram profila obrisala sve – od objava preko opisa profila do profilne fotke. I dalje ju je moguće zapratiti, ali ništa se ne objavljuje, profil izgleda  u potpunosti napušteno. Neki od kolega iz serije je i dalje prate.


Twitter je stavila na opciju 'privatno', tako svi koji nisu među 924 pratitelja koji su je pratili prije ovoga, neće moći vidjeti njene objave, kojih ionako vjerojatno još neko vrijeme neće biti. Kao i na Instagramu, i ovdje je obrisala sve – profilnu fotku, banner....


Zbog lika Ani kojeg glumi i načina na koji je njen lik prikazan u seriji, fanovi nisu štedjeli na slanju hejta u njenom smjeru. Ostatak ekipe iz serije je stao u njenu obranu, čak su i zamolili fanove da ju prestanu napadati i pokušali objasniti njenu važnost u ovoj sezoni, ali ništa nije pomoglo. Anne Winters koja glumi Chloe u jednom je intervju ispričala zašto je Ani bitna kako bi i fanovi shvatili važnost lika: 'Mislim da je njena uloga u ovoj sezoni  jako bitna, jer znate, trebao je netko tko će pokazati drugu stranu Brycea. A to ne bi uspjeli vidjeti osim da se pojavio neki novi lik koji živi s njim. To je bitno za seriju. I Ani je odlična, Grace koja ju glumi je najslađa djevojka ikad. Stvarno sam voljela njenu ulogu u ovoj sezoni'. Glumac Timothy Granaderos koji glumi Montyja je preko Instagrama zamolio fanove da ne napadaju Grace zbog te uloge jer to je samo uloga koju je ona oživjela te da je kao osoba jako talentirana i predivna.

Glumica nije imala utjecaja na to kakav će biti lik kojeg glumi, već autori serije, zbog čega nema razloga za toliki hejt prema Grace.

Foto: Imdb/ Screenshot Instagram/ Screenshot Twitter/ Netflix screenshot/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Izašao je trailer za treću sezonu serije '13 razloga' – i otkriva da je jedan od glavnih likova mrtav!

Svi – tinejdžeri, njihove starije sestre i braća, ali i roditelji, trebaju pogledati ovu seriju! Zašto? Zbog ovih 13 razloga

12 pjesama iz '13 razloga' – slušajte ih dok brojite sate do izlaska nove sezone

glumica grace saif fanovi serija Ani 13 razloga Netflix društvene mreže

Još vijesti