Slika nije pronađena

U Kardashian obitelji nijednom članu ne nedostaje novaca, ali otkad je Kylie proglašena najmlađom samostvorenom milijarderkom na svijetu, ostatak obitelji je izgleda ne prestaje zezati, kako je priznala je u jednom od novijih intervjua.

Kylie Jenner niže poslovni uspjehe jedan za drugim tolikom brzinom da je teško i pratiti. Vlasnica je brenda Kylie Cosmetics, koji joj je donio ogromnu zaradu zadnjih godina, zbog čega je i proglašena najmlađom samostvorenom milijarderkom. Je li samostvorena ili ne, svatko ima svoje mišljenje, ali činjenica je da je Kylie najbogatija u Kardashian-Jenner klanu. U nedavnom gostovanju u poznatom talk showu The Ellen DeGeneres Show otkrila je puno toga, ali i kako izgleda grupni chat u kojem je cijela njena obitelj.
Ellen nije imala mira i morala se osvrnuti na njeno bogatstvo pa ju je pitala: 'Zovu li te (sestre) Kylie Milijarderka Jenner?'. Kako je i Ellen istaknula, ipak one sve rade već godinama, a Kylie je došla, u par godina zgrnula novce i sve ih pretekla. Zezaju li je zbog toga? Izgleda da da. Kylie je otkrila da postoje trenuci kada se svi složno 'urote' protiv nje.


Pogotovo je to u trenucima kada se dogovaraju za svoja obiteljska putovanja. Ispričala je da je tada svi zezaju da će ona platiti cijelo putovanje, jer ipak je najbogatija. Naravno, takva joj zezanja ne smetaju, to je sve sestrinska ljubav. Epizoda showa u kojoj gostuje Kylie izašla je jučer, a dijelove možeš pronaći na službenom Ellen YouTube kanalu i vidjeti što joj je sve Kylie ispričala.


Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Kako izgleda jedan tipičan dan u životu Kylie Jenner? Svi se osjećaju siromašno nakon što pogledaju video

Jeffree Star i Shane Dawson su ju BRUTALNO ismijali! Najbolja recenzija proizvoda Kylie Jenner

Je li tetovaža Kylie Jenner prava? Slatka je i mala baš poput njezine kćeri

zezanje milijarderka Kylie Jenner Ellen Degeneres Kardashiani

Još vijesti