Kylie Jenner

Nakon godinu dana, Kylie je napokon objavila fotke svog sinčića i otkrila njegovo novo ime. Iako ga je najprije nazvala Wolf, brzo je promijenila mišljenje i objavila da se tako neće zvati, ali nije otkrila kako će se zvati – sve do sada.

Cijeli vikend Internet bruji jer je Kylie Jenner napokon otkrila koje je ime dala svom sinu. Svi su na to čekali godinu dana! I nije razočarala. Ako si i na trenutak mislila da će mu dati neko normalno ime, gadno si se prevarila. Kylie je i ovog puta dala mašti na volju i ime zapravo ima smisla jer je povezano s imenom njene prvorođene kćeri. Stormy i Aire!

 

 

Čudno, da, ali istovremeno i slatko. Sada kada smo saznali ime, pojavio se novi problem. Nitko ne zna kako se to ime zapravo čita i svatko ga čita na svoj način. Da ne bi bilo zabune, Kylie je odmah doskočila tom problemu i u komentaru objasnila da se čita jednako kako bi pročitali riječ „air“ na engleskom.

Kako se čita Aire?

Izvor blizak Kylie je za časopis People otkrio koje je i značenje iza ovog imena. Naime, kako su rekli, to ime znači „Božji Lav“ ili na engleskom „Lion of God“. Slatko! Neki su već krenuli s teorijama zavjere i misle da nije slučajnost da je Kylie baš sada otkrila njegovo ime i misle da se sprema neka drama ili skandal koji misle sakriti ili baciti u drugi plan na ovaj način. Jer Kardashiani ništa ne rade slučajno ili tek tako, iza svega se skriva dobar plan. Kris Jenner ništa ne prepušta slučaju.

Kylie Jenner Kakvu odjeću nosi Kylie Jenner za svaki dan: Pokazala je odjevne kombinacije od cijelog tjedna

Kendall Jenner Ljudi su razočarani jer su mislili da je Kendall draga i dobra: Zadnjim ponašanjima pokazala suprotno

Kylie Jenner Ime Sina otkrila kako se čita što znači aire nije wolf Kardashiani kako se zove

Još vijesti