Slika nije pronađena
Pjevačica Ariana Grande i Pete Davidson prekinuli su prije tri tjedna, ali njihv prekid još uvijek je glavna vijest u Hollywoodu.

Nakon samo pet mjeseci veze i zaruka koje su začudile fanove, ali i njihovu obitelj, slavni par odlučio je prekinuti. Ako si mislila da tebi tvoj bivši ne da mira, onda ćeš ttly suosjećati s Arianom koja je, kako prenosi Babe, Peteu doslovno morala reći da je ostavi na miru.

br>

Ali čak ni to nije upalilo jer Pete izgleda nikako ne može prihvatiti njihov prekid i zato uporno pokušava ponovno osvojiti Arianu koja, kako javljaju mediji, nije nimalo zainteresirana za njihovu pomirbu. Nakon što je vratila njegov zaručnički prsten i prekrila tetovaže posvećene njemu, Ariana je navodno morala promijeniti brave u njihovom zajedničkom stanu vrijednom 16 milijuna dolara, i to samo kako se Pete slučajno ne bi vratio.

'Stalno ju pokušava kontaktirati i šalje joj poklone u nadi da će mu se Ariana vratiti, ali to se neće dogoditi', rekao je medijima izvor blizak američkoj pjevačici.


I dok je njihov prekid nama možda došao kao šok, izgleda da je Arianina i Peteova obitelj ovakav kraj očekivala. I ne samo to, kako donosi Cosmopolitan, laknulo im je kad su čuli da je Ariana odlučila prekinuti njihovu vezu.

'Prebrzo je ušla u vezu s Peteom. Možda je mlada, ali je dovoljno ozbiljna i odrasla da zna kako ovo nije savršena veza za nju niti pravo vrijeme za udaju', komentirao je za Cosmopolitan jedan od bliskih izvora.


Ariana i Pete jedno drugome svidjeli su se već 2016. godine, i to na setu popularne američke emisije Saturday Night Live. Svoju ljubav javnosti su otkrili u svibnju ove godine, a samo mjesec dana nakon odlučili su se i zaručiti. Iako se svima činilo da će njihova ljubav potrajati i da je Ariana napokon pronašla svoj sretan kraj, izgleda da to ipak nije tako. Koliko je poznato, Ariana je trenutno solo.

Foto: Instagram/GettyImages

D.Š.

Pročitaj još:

Još jedan prekid i još jedna drama – ljubavni krahovi u Hollywoodu samo se nižu

OMG Bliži li se još jedan celebrity prekid? Pete uklonio tetovažu posvećenu Ariani

Svijet se oprašta od Maca Millera – evo što o tome kaže njegova bivša, Ariana Grande

celebrity Ariana Grande pete davidson

Još vijesti