Slika nije pronađena

15-godišnjakinja Paige Niemann je sve svoje fanove natjerala da njezine videe pogledaju barem dva puta kad je počela objavljivati na TikToku iz jednog posebnog razloga – njezina ogromna sličnost s Arianom Grande.

Zapravo, mnogi obožavatelji su ovu srednjoškolku iz Kalifornije okrunili Arijaninom dvojnicom i ona je ubrzo postala viralna baš zbog toga. Priča se toliko proširila da je Ariana to vidjela i na kraju joj je poslala najslađu poruku ikad.


U intervjuu za Entertainment Tonight, Paige je rekla da joj je Ariana Grande nedavno poslala privatnu poruku na Instagramu kako bi joj rekla da je polaskana njezinim imitacijama nje. 'Kontaktirala me', rekla je Paige. 'Bila sam šokirana. Ona je moj idol pa sam se malo tresla. Rekla je: 'Javi mi ako se nađeš na jednom od mojih koncerata na Sweetener turneji, možemo podijeliti jedan zagrljaj', uzbuđeno je ispričala. 'Htjela mi je reći i da sam prekrasna na svoj način, a ja sam joj rekla: 'Hvala i hvala što si tako ljubazna prema meni', dodala je. Ariana joj je odgovorila: 'Ponosna sam na tebe'.


Čitava razmjena poruka bila je tako lijepa, da bi mogla dovesti svakog Arianatora do suza. Paige se nada da će jednog dana imati karijeru u glumi ili pjevanju - a nastavi li i dalje Arianinim stopama, ne sumnjamo da će u tome i uspjeti!


Foto: Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Ona je ista Ariana Grande! Čak je i Ari potresena zbog ogromne sličnosti između nje i ove TikTokerice

Suradnja Ariane Grande i Kylie je na vidiku? Glazbeni svijet nije ni svjestan što ga čeka

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

dvojnica celebrity vijest Ariana Grande tiktok paige niemann

Još vijesti