Slika nije pronađena
Ovo je stvarno bila turbulentna i teška godina za Arianu Grande, a izgleda da joj još neko vrijeme neće postati bolje.

Da, izgleda da idila u njezinoj vezi nije dugo trajala, kako prenose američki mediji. Izgleda da mladi zaljubljeni par ima problema, barem ako možemo vjerovati onome što smo zadnjih dana čuli, ali i vidjeli.


Ne samo da je Pete Davidson obrisao svoj Instagram profil, nego je i, kako prenosi Cosmopolitan, navodno maknuo tetovažu posvećenu Ariani - što defo nije dobar znak za par kojemu su svi predviđali sjajnu budućnost.

Tetovažu koja je bila posvećena poznatoj pjevačici, Pete je prekrio tako da izgleda kao srce, a s njom su ga vrlo brzo uhvatili paparazzi koji nisu dugo čekali da objave fotografije. Kako tetovaža izgleda sada možeš pogledati ovdje.

Nije trebalo dugo da se počne šuškati kako je njihova veza u krizi i da bi se uskoro mogao dogoditi još jedan celebrity prekid.

Podsjećamo, Ariana i Pete zaručili su se nakon samo mjesec dana veze i sve je izgledalo super. Onda je nedavno tragično preminuo Arianin bivši dečko, američki glazbenik Mac Miller. Je li moguće da su problemi nastali zbog toga ili je u pitanju nešto drugo - teško je reći, ali ovo nam je sigurno jako sumnjivo.

Foto: Instagram

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Nisu dugo čekali - Ariana Grande i Pete Davidson imaju novog člana obitelji

Svijet se oprašta od Maca Millera – evo što o tome kaže njegova bivša, Ariana Grande

Uoči izlaska novog albuma – Ariana Grande otkrila svoje beauty trikove

Ariana Grande dečko tetovaže pete davidson

Još vijesti