Slika nije pronađena

Dvadesetogodišnja i najmlađa članica Kardashian-Jenner klana jučer je potvrdila sretnu vijest o kojoj mediji diljem svijeta nagađaju mjesecima – ona i reper, Travis Scott, su postali roditelji 1. veljače.

U objavi na Instagramu, na svoj način je napisala iskrenu ispovijest: 'Ispričavam se što sam vas držala u mraku tijekom svih ovih nagađanja. Shvaćam da ste navikli da vas vodim na sva svoja putovanja. Moja trudnoća je bilo jedno za koje sam odlučila da ću sakriti od javnosti... Trudnoća je bilo prekrasno, osnažujuće iskustvo koje mi je promijenilo život i ustvari će mi nedostajati. Zahvaljujem svojim prijateljima i posebno svojoj obitelji koji su mi pomogli da ovaj poseban trenutak bude u privatnosti koliko je god to moguće. Moja prekrasna i zdrava djevojčica je stigla 1. veljače i jedva sam dočekala da s vama podijelim ovaj blagoslov...'.


Objavila je i 11-minutni video o trudnoći pod nazivom 'To Our Daughter' kojeg je režirao Tyler Ross, a koji prati život Kylie od njezinog rođenja do rođenja njezinog djeteta.


Na samom kraju videa se vidi ručica i noga bebe čije ime još nije poznato. Navodno će ime djevojčice početi na slovo 'K', kao i svim djevojkama iz slavne obitelji u generaciji Kylie. No, sve opcije su još otvorene.


Iz videa se može zaključiti i da su tračevi o svađi i prekidu između novopečenih roditelja (Kylie i Travis) bili lažni jer je Travis tijekom svih devet mjeseci bio uz nju, na svim pregledima i na porodu.

I čini se da su svi sretni i blagoslovljeni prinovom, ali i sigurni u uspjeh Kylie u novoj životnoj ulozi – Kyliena BFF, Jordyn Wood, je izjavila da je Kylie rođena da bude mama, a Kris je rekla bebi Jenner: 'Imaš najbolju mamu na svijetu'.


A upravo su one, uz Travisa i Kim, bile uz Kylie u trenucima poroda. E! News ekskluzivno je saznao da je Travis odmah primio dijete u naručje i pokazivao ga drugima govoreći 'Tata je ovdje'.


Koliko je to slatko?

Foto: YouTube/Screenshot/Instagram/Profimedia

M.Z.


Pročitajte još:

PRIJELOMNA VIJEST Kylie Jenner po prvi puta snimljena s trbuščićem

Detalj s misteriozne fotke sestra Kardashian Jenner – jeste li i vi uočili ono o čemu svi pričaju?

Tajna koja se skrivala tjednima - Kylie Jenner je trudna, a obitelj Kardashian još uvijek šuti o svemu

Djevojčica trudna rođenje Kylie Jenner Travis Scott kardashian jenner klan

Još vijesti