Slika nije pronađena

Neko su vrijeme imali problema, a iako nisu dali ostatku svijeta da to vidi, glasine su svejedno kružile. Sada je i službeno potvrđeno da su Kylie Jenner i Travis Scott prekinuli nakon tri godine duge veze.

Iako još nije sigurno jesu li prekinuli za zauvijek ili samo uzimaju pauzu, TMZ je otkrio da su Kylie i Travis ponovno solo, barem za sada. Sumnje su već bile potvrđene na Bieberovom vjenčanju gdje je Kylie viđena sama, a i na svom je Instagramu nekoliko sati uoči vjenčanja podijelila fotke sa Stormi, s kojom je i otputovala – bez Travisa. Jedan od izvora ispričao je da se njihov odnos zahladio od kad su zadnji put viđeni zajedno u javnosti, što je bilo na premijeri Travisovog dokumentarca 'Look Mom, I Can Fly', još u kolovozu.Pokušali su neko vrijeme raditi na svojoj vezi, ali prije nekoliko su tjedana odlučili da je ipak bolje da svatko ode svojim putem. Fanovi su već u nekoliko situacija posumnjali da su prekinuli, ponajprije zato što je Kylie prije gotovo mjesec dana prestala objavljivati fotke vezane uz Travisa ili s njime na svom Instagramu, a neki su uočili na jednom selfiju i da je maknula njihovu zajedničku fotku iz svoje garderobe.Ovo nije prvi put da se ovaj dvojac razišao, a u prošlim su situacijama uvijek pronašli način da se sve sredi i vratili se jedno drugom. Rekli su oboje da će im Stormi biti prva na ljestvici prioriteta i da će pokušati biti oboje jednako u njenom životu.

Koji je točno razlog prekida, jesu li to nagađanja koja su se javila ovog ljeta da je Travis prevario Kylie ili su im jednostavno odnosi toliko zahladili, nisu za sada otkrili. 

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kylie Jenner otkrila je koji je njezin najveći strah! Fanovi su zbunjeni...

Kako izgleda jedan tipičan dan u životu Kylie Jenner? Svi se osjećaju siromašno nakon što pogledaju video

Epic fail! Kim Kardashian i Kendall Jenner ismijali su tijekom dodjele Emmyja – evo zašto

Prekid kardashian jenner Kylie Jenner Travis Scott

Još vijesti