Emma Watson

Emma Watson ne ide toliko često na događanja gdje je crveni tepih. Posljednjih se godina više drži po strani i zato su fanovi oduševljeni svaki put kad se negdje ipak pojavi. Uvijek se gleda i što je obukla, a sada je imala haljinu koju je teško prestati gledati.

Iako su Harry Potter filmovi sada već prilično daleko u prošlosti, fanovi i dalje glavne glumce redovito povezuju s filmovima o malom čarobnjaku. Emma Watson će uvijek biti Hermiona. To je uloga koja je obilježila njenu karijeru. Iako smo ju gledali i u drugim filmovima gdje je bila fantastična, ovo je THE uloga po kojoj ju svi pamte. Sada je Emma nosila haljinu koja je dodatno podsjetila sve na Hermionu jer izgleda kao da na njenom tijelu stoji nekom magijom.

Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner je nosila haljinu o kojoj svi pričaju: Izgleda kao da haljina nema gornji dio

Na jedno je događanje ovih dana došla sa svojim bratom Alexom, a nosila je haljinu brenda Loewe. Haljina izgleda prilično jednostavno, ali istovremeno i komplicirano. Izgleda kao da lebdi na Emmi!

 

 

Neki su se šalili da je još jednom dokazala da je najbolja vještica jer je bacila magiju na haljinu, a drugi traže objašnjenje kako točno ta haljina stoji na tijelu. Izgleda kao da haljinu drže nevidljive niti, a nekima izgleda kao da je haljina obješena za naušnice. Nije niti magije niti ništa od toga! Tajna je vjerojatno u strukturi haljine koju ne vidimo od svih spajkova. Ispod dijelova koji su nabrani vrlo moguće ima ugrađeno nešto kao korzet.

 

 

 

 

Haljine je mnogima zapela za oko, a komentari Emminih pratitelja su vrlo kreativni dok si pokušavaju objasniti što su to točno vidjeli.

Haljina s Amazona Naručila je lijepu svečanu haljinu s interneta, a došlo joj je veliko razočaranje

emma watson haljina neobična haljina haljina koja lebdi slavni celebrity

Još vijesti