Slika nije pronađena

Dok su neke slavne face spavale po klupicama, živjele u prikolicama i jele po pučkim kuhinjama prije nego su zaradili milijune, postoje i oni celebovi koje je život oduvijek mazio.

Neosporno je da su talentirani te da su vlastitim radom došli do statusa zvijezde, ali mamini i tatini milijuni na računu sigurno su bili dobra odskočna daska. Jeste li znali da su ovi celebovi odrasli u bogatim obiteljima?


*Adam Levine

Pjevač benda Maroon 5 ostvario je zavidnu glazbenu karijeru i stekao vojsku fanova, a pomoć njegovog oca Freda Levinea, vlasnika lanca dućana M. Frederic, svakako mu je bila dobrodošla. Osim toga Adam je dvoje kolega iz benda upoznao pohađajući prestižnu privatnu školu Brentwood.


*Ariana Grande

Lijepa glumica i pjevačica zaradila je toliko da više nikada ne mora lovu žicati od roditelja iako sumnjamo da bi im to bio problem; Arianin tata je direktor uspješne kompanije Ibi Designs koja ima među klijentima ima imena poput Eddiea Murphyja.


*Miley Cyrus

Miley je rođena 1992. godine kada je pjesma 'Achy Breaky Heart' njenog oca zasjela na prvo mjesto prestižne Billboard ljestvice te njegovu karijeru dovela do vrhunca. Kći se pojavila u pravom trenuku da uživa u svim milijunima koje je tata zaradio.


*Taylor Swift

Swit je privilegirana kćer oca brokera koji i sam potječe iz loze tri generacije bogatih bankara. U dobi od samo 10 godina, Taylor su roditelji udovoljavali u svemu, pa tako i u želji da uspije u country glazbi zbog čega su se preselili u Nashville. U srednjoj školi, Taylor je vozila kabriolet Lexus, a u to isto vrijeme otac je kupio 'Big Machine”' – izdavačku kuću s kojom je Taylor potpisala ugovor.


*Kristen Stewart

Mlada glumica odrasla je u obitelji koja je oduvijek bila bliska svijetu showbizza; njen otac bio je producent u Fox-u, a njena mama scenaristica. Djetinjstvo je provela u vili vrijednoj 1,75 milijuna dolara u elitnom dijelu Hollywooda.*Zooey Deschanel

Kći redatelja Caleba Deschanela, koji je bio nominiran za Oskara, i glumice Mary Jo Deschanel pohađala je prestižne privatne škole i išla na pripreme gdje je upoznala Jakea Gyllenhaala i Kate Hudson.


Foto: Shutterstock/Getty.com

I.N.

Pročitajte još:

Spavali su na klupama: 6 zvijezda koji su bili beskućnici

Sada broje milijune, a nekada nisu imali za kruh – slavne face odrasle u siromaštvu

Obiteljske nesuglasice nisu im strane: slavne cure koje se ne slažu dobro s roditeljima

djetinjstvo slavne bogate Face

Još vijesti