Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 +5 Selena Gomez - 4

Selena Gomez samo je jedna od mnogih glumaca koji su svoju karijeru započeli još u tinejdžerskim danima. Upravo ta činjenica joj je zadala probleme tijekom odrastanja u glumačkom svijetu.

Mnoge danas poznate zvijezde koje su svoje karijere započele još kao djeca u Disneyjevim teen serijama su se požalile na mnoge stvari koje su im donijele uloge upravo u njima. Jedna od njih je i Selena Gomez koja je u nedavnom intervjuu otkrila kako je njoj Disney karijera u djetinjstvu na neki način otežala onu ozbiljnu, glumačku karijeru gdje se nalazi danas, kako piše Just Jared. Naime, Selenina prva uloga bila je u seriji 'Barney i prijatelji' koju su apsolutno obožavala sva djeca koja su je pratila.

via GIPHY

 

Ta serija ju je na neki način proslavila, pa je poslije dobivala još uloga u Disneyjevim crtićima, filmovima i serijama. No, upravo to ju je kočilo na njezinom odraslom putu u glumačkoj karijeri: 'Osjećala sam da je ljudima bilo jako teško da me shvate ozbiljno' – rekla je, a to sve zbog toga što su je svi i dalje doživljavali kao djevojčicu iz popularnih tinejdžerskih serija i filmova. Naposljetku je napomenula kako je uspjela pogurati taj osjećaj neozbiljnosti, ali da joj je za to bilo potrebno dosta ozbiljnijih i odraslih uloga.

Selena Gomez u Only Murders in the Building Možda padne i pusa: Otkriveno tko će glumiti Seleninu ljubav u novoj sezoni serije koju snima

Selena Gomez - 2 Selena Gomez oduševila trikom za nanošenje maskare – slijepljene trepavice sada su prošlost

Selena Gomez gluma disney djetinjstvo tinejdžerski dani

Još vijesti