Slika nije pronađena

Objavila je story na Instagramu u kojem je otkrila da je ponosna na svoju seksualnu orijentaciju, iako to do sada nije nikada javno priznala.

 

Lipanj se smatra 'Pride mjesecom', a glumica Lili Reinhart, poznata po ulozi Betty Cooper u seriji 'Riverdale', odabrala je baš ovaj mjesec da napokon javno otkrije da je biseksualna. Objavila je to na storyju na Instagramu gdje je napisala da je 'ponosna biseksualna žena' te najavila da će sudjelovati u LGBTQ+ protestu za #BlackLivesMatter.



Lili nikada nije javno pričala o svojoj seksualnoj orijentaciji zbog čega je ovo priznanje iznenadilo fanove. Godinama je u vezi s kolegom Coleom Sprousom, a nedavno se počelo sve češće šuškati da su prekinuli. Glumica nije jedina poznata osoba koja se pridružuje prosvjedima koji trenutno vladaju SAD-om. Od Ariane Grande i Halsey do Harryja Stylesa i Shawna Mendesa, hrpa zvijezda se pojavljuje na ulicama. Cole Sprouse je čak prije pad dana bio i priveden na jednom od takvih skupova, a Halsey je otkrila da ju je policija gađala gumenim metcima – i to bez razloga jer se skupina ljudi u kojoj je bila nije micala niti radila nerede.

Foto: Instagram printscreen/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Hailey Bieber prijeti da će tužiti osobu koja širi lažne informacije o njenim plastičnim operacijama

Imaju hrpu tetovaža po sebi, ali ove su najbolje od najboljih: Top lista 8 najzanimljivijih celebrity tetovaža

Kylie Jenner godinama lagala o svom bogatstvu? Ostala bez titule najmlađe milijarderke

 

priznanje Seksualna orijentacija lili reinhart riverdale

Još vijesti