Slika nije pronađena

Lili na svom Instagram profilu ima dosta selfija, i na svima njima izgleda prilično dobro. Kako joj to uspijeva? Ima nekoliko trikova kojima se koristi, a koje je sada otkrila.

Celebrity djevojke uvijek na selfijima izgledaju wow, a kada mi obični ljudi želimo objaviti jedan super, treba nam 500 pokušaja kako bi došli do jednog selfija koji je prolazno okej. Nekada je trik u sitnicama koje i ti možeš napraviti. Loš selfie može postati dobar ako promijeniš samo par stvari,a  Lili Reinhart poznata kao Betty iz serije 'Riverdale' ima par aseva u rukavu kada su selfiji u pitanju.

Jedan o kojem možda nisi razmišljala je vezan za šminku. Pretjerati sa šminkom nije uvijek najbolje ideja – osim kada ideš uslikati selfie. Lili je otkrila da je to jedan od njenih selfie trikova. Priznala je da kada se ide fotkati, stavi više highlightera nego što bi to napravila inače. Na slikama se mala količina neće toliko vidjeti, ali ako nemaš namjeru nigdje odmah ići, pretjerati s ovim beauty proizvodom nije loša ideja. Naglasit će ti lice na onim mjestima gdje treba, a i koža će ti izgledati ljepše i sjajnije. Kada uslikaš savršeni selfie, samo malo ublaži make up i spremna si za ići dalje.

Još jedna vrlo bitna stvar koju i Lili naglašava kao osobito važnu je osvjetljenje. 'Ako je loše osvjetljenje, ni neću se pofotkati', ispričala je za Elle. Toliko joj je osvjetljenje važno. Nekada će potrošiti i po dobrih 5 minuta da pronađe pravo. To su njeni savjeti koje smatra najvažnijima za postići što bolji selfie, a koliko su stvarno dobri? Isprobaj!

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Tko su TikTokeri s najviše pratitelja? Pogledaj 10 najpraćenijih i tko je to na prvom mjestu sa 67.4 milijuna

Kylie više nije kraljica Instagrama – zarađivala je najviše po objavi, ali sada ju je pretekao netko neočekivan

Jedan od najomiljenijih Youtubera nakon zadnjeg videa u par dana izgubio preko pola milijuna pratitelja

celebrity makeup selfie trik lili reinhart riverdale Highligter fotkanje

Još vijesti