Slika nije pronađena

Met Gala je održana, a sigurni smo da će i još nekoliko dana biti glavna tema na društvenim mrežama. Ljudi najviše pažnje obraćaju na one celebove čije outfite sprdaju, poput Kim Kardashian, ali ne spominju baš one čiji outfiti su zapravo bili lijepi i unikatni. Jedna od tih, čija haljina je u potpunosti dočarala ovogodišnju temu Met Gale, bila je zvijezda serije 'Riverdale'.

Lili Reinhart, jedna je od glavnih zvijezda serije 'Riverdale', a ove godine je prisustvovala i novoj Met Gali 2021. godine. U moru celebova čiji outfiti se spominju na društvenim mrežama, Lili je ostala negdje u sjeni baš zato jer je imala lijepu i normalniju haljinu u odnosu na sve druge. Ovogodišnja tema Met Gale je glasila 'American Independence', a njezina haljina u potpunosti prati temu, ali ima i neka značenja  – tako da se sigurno ne radi o običnoj haljini, već o haljini s nekom skrivenom porukom.

Poruku svoje haljine je objasnila u jednom od intervjua na Met Gali koji je vrlo brzo završio na TikToku i prikupio više od 40 tisuća lajkova! Njezini obožavatelji, ali i obožavatelji serije 'Riverdale' su oduševljeni ovim kreativnim modnim odabirom.Naime, njezina haljina je kratka s dugim produžetkom od iza, u rozoj boji i cijela je prepuna raznoraznih cvjetova. Upravo ti cvjetovi su glavni prenosioci poruke, odnosno, svaki cvijet je originalno ubran u svakoj od 50 saveznih država od kojih se sastoje Sjedinjene Američke Države. Lili je na ovaj način definitivno ispunila zadanu temu, ali je i očito koliko truda, kreativnosti i ideje je imala sa svojim kreatorima oko izrade ove haljine. Zbog ovog poteza bi svakako trebala imati veći hype od strane obožavatelja na ovogodišnjoj Met Gali u odnosu na neke druge celebove koji su ogromnu pažnju izazvali vrlo lošim modnim kombinacijama.

Pogledajte još:

Kako je Kim Kardashian izgledala ispod 'maske' na Met Gali? I s kim je došla? Jer ne, ovo nije Kanye!

Od Justina i Hailey očekivali smo puno više - održana je Met Gala 2021

Tko je bio najbolje, a tko najgore odjeven na sinoćnjoj dodjeli MTV nagrada? Daj i ti svoj glas!

Moda celebrity met gala lili reinhart riverdale

Još vijesti