Slika nije pronađena

Već znamo da su neke slavne osobe posebno zabavne i normalne i u stvarnom životu. Popisu takvih zvijezda može se bez problema dodati i Timothée Chalamet jer je i on postao dio jedne od najljepših priča na internetu.

Priču je na Twitteru podijelila Alankrutha. Ovo je doista epska priča o tome kako, ne samo da je sjedila pokraj Timothéeja Chalameta u avionu tijekom svog trosatnog leta, nego se i upoznala s njim. Tijekom njihovog leta shvatili su da oboje vole seriju 'The Office' i fotkali su možda najbolji selfie 2019. godine. Bila je to divlja vožnja.


Alankrutha je započela svoju priču rekavši da je ugledala Timothéeja tijekom ukrcavanja. Nakon 30 minuta leta, Alankrutha kaže da je skupila hrabrost da razgovara s Timothéejem, koji je sjedio tik do nje. Trknula ga je da ju pogleda i rekla mu je da izgleda baš kao Timothée Chalamet na što je on odgovorio: 'Često mi to govore'. Okej, Timothée očito ima smisla za humor, ha? Nakon toga, Alankrutha je pustila stvari da se malo smire. Međutim, nakon što je pojela, otišla u kupaonicu i pokušala svim silama ostati cool, više nije mogla izdržati. Okrenula se prema njemu i rekla mu je: 'Znam da si ti Timothée'. Njegova je reakcija bila je odlična jer se okrenuo prema njoj, nasmijao se i rekao: 'Ayyy, da, ja sam Timothée', i rukova se s njom.


Alankrutha je potom detaljno opisala njihov razgovor. Pitala ga je hoće li ići na Oskare ove godine i je li ikad upoznao Beyonce- nije. Također, nije imao ništa drugo osim dobrih stvari za reći o Steve Carrellu s kojim glumi u filmu 'Beautiful Boy'. Najbolji dio te interakcije između njih dvoje, naglašava  Alankrutha, je bio: 'Ono što me najviše šokiralo je to što je taj tip htio znati o meni. Pitao me čime se bavim, o čemu se zapravo radi upravljanje projektima - koga briga za to Timothée? Pitao me gdje sam odrasla i izgovarao je moje ime pravilno'. Pitao ju je o Indiji i ispričao priču o svom odrastanju i o tome kako se počeo baviti glumom. Sva pitanja su bila iskrena i Alankrutha je mogla opušteno razgovarati s njim kao da se oduvijek znaju.


Završila je priču rekavši da da se vrati slušanju svoje glazbe, a prije nego što su izašli iz aviona, Timothée joj nije samo poželio sreću u njezinoj karijeri, već je i predložio da se fotkaju zajedno.

Sve u svemu, Alankrutha je imala bolji let nego što će većina ljudi ikad doživjeti, zar ne?


Foto: Freepik/ Twitter Screenshot/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Zlostavljanje ili iskaz ljubavi? Fanovi napali Hailey Bieber nakon objavljene snimke 'maženja' sa psom

Stormi bi uskoro mogla postati starija sestra – Kylie i Travis žele novu bebu!

[10 YEAR CHALLENGE] Kopanje po starim albumima je postalo IN – ovo su najbolje fotke stranih i naših celebova

celebrity obožavatelj fan celeb twitter timothee chalamet

Još vijesti