Slika nije pronađena

Samo nekoliko dana nakon što se poruka od Shawn Mendesa pojavila u inboxu obožavateljice Shawn je napravio još jednu tetovažu koja je šokirala sve.

Krajem prošlog tjedna obožavateljica je objavila montažu Shawn Mendesa s tetovažom leptira na lijevoj nadlaktici. Shawn je nekako vidio fotku na Twitteru i pitao obožavateljicu za originalnu fotografiju nakon što je izrazio oduševljenje njezinom idejom da zaista napravi tu tetovažu. Nakon kratkog razgovora kontaktirao je izvornog umjetnika crteža leptira i dobio je ono što mu je bilo potrebno kako bi montirana fotografija oživjela. Shawn je tetovirao tu tetovažu na točno istom mjestu na kojem ga je njegova obožavateljica montirala. Tattoo umjetnica Livia Tsang objavila je službenu objavu na svom Twitteru.


Shawn je čak objavio videozapis o tome kako je tetovaža napravljena u nedjelju popodne i činilo se da je vrlo uzbuđen zbog novog umjetničkog djela. Kayla, djevojka koja je izvorno stvorila sliku, objavila je fotografiju toga kako joj je prijateljica rekla dobre vijesti. Naravno, ova super obožavateljica Shawn Mendesa je poludjela od sreće kad je vidjela fotografiju.Izvorni umjetnik same tetovaže je Christopher Leiva iz Čilea, objavio je originalnu fotografiju na svom Instagramu s posebnom porukom za Shawna i fanove koji otkrivaju njegovu umjetnost. 'Ovo je izvorni dizajn! @shawnmendes. Puno ti se zahvaljujem na svim porukama ljubavi koje si mi poslao i što cijeniš i dijeliš moju umjetnost. Za one koji su me pitali, nalazim se u Santiagu u Čileu. Pozivam vas da i dalje pregledavate i dijelite moju umjetnost'.Dok Shawn još uvijek nije rekao ništa novo o svojoj tetovaži, sigurni smo da ju voli jednako kao i kad ju je prvi put vidio. A sada fanovi znaju da, ako ikada požele da Shawn dobije novu tetovažu, oni samo trebaju napraviti posebnu montiranu fotografiju kako bi ga uvjerili.

Foto: YouTube Screenshot/ Instagram Screenshot/ Twitter/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

Jesu li Shawn i Camila ipak zajedno? Fanovi su ih uhvatili na djelu i podijelili to sa svijetom

Shawn Mendes je upravo otkrio tko je njegov celebrity crush – i ne, nije Camila Cabello!

leptir obožavatelj tetovaža showbiz fan zabava Shawn Mendes

Još vijesti