Slika nije pronađena

U novoj epizodi svog podcasta, Demi Lovato podijelila je s javnošću da je nebinarna osoba. Razlog ovog "came outa" je, kako kaže, podrška svima onima koji sa svojim voljenima ne mogu podijeliti ono što uistinu jesu.


Demi Lovato navela je kako je u posljednjih godinu i pol dana radila na sebi i kroz to shvatila da je nebinarna osoba. Naglašava kako će od tog trenutka službeno rabiti zamjenicu oni/njima. Smatra kako nebinarnost najbolje predstavlja fluidnost koju osjeća u svom rodnom izrazu i omogućuje joj da se osjeća najautentičnije prema onome što ona jest i još uvijek otkriva.

Ovo nije prvi puta da Demi progovara o svojoj seksualnosti. Naime, u travnju je obznanila da je panseksualka. Sada, u svom podcastu, otvoreno je progovorila o svom rodnom identitetu nadajući se da će nadahnuti druge nebinarne osobe da žive svoju istinu.


Ukoliko želiš poslušati cijeli Demin podcast u kojemu je razgovarala s također nebinarnim autorom i umjetnikom Alokom Vaid-Menonom, to možeš učiniti na sljedećem linku.

Pogledaj još:

Albina nije prošla u finale Eurosonga – ovo su reakcije ljudi iz drugih zemalja! Kako se tebi čini nastup?

Najavljuje se cijepljenje protiv korone za sve tinejdžere u Hrvatskoj – i to uskoro! Hoćeš li se cijepiti?

Dvije članice Little Mixa objavile velike vijesti i promjene u svojim životima – hoće li ih to razdvojiti?

lgbt Demi Lovato podcast

Još vijesti