Galerija Mirta Miler Mirta Miler - 1 Mirta Miler - 2 +3 Mirta Miler - 3

Postalo je popularno imati podcast. U SAD-u je ovaj trend već tu neko vrijeme i podcast ima svaka druga osoba, a polako to dolazi i kod nas. Najnoviji dodatak podcast sceni je Mirta Miler i njen „Memecast“.

Mirtu Miler vjerojatno znaš s TikToka po videima šminkanja i po brutalnim tranzicijama. Postala je najpoznatija hrvatska TikTokerica i već nekoliko godina drži tu titulu. Sada je odlučila krenuti i u malo drugačijem smjeru nego inače i pokrenuti podcast. Zove se „Memecast“ i iako nije za sada dala puno informacija o njemu, čini se da se radi o onom tipu podcasta gdje joj u goste dolaze različite osobe.

Antonia Dora Pleško i Marko Vuletić Podcasti su u svijetu veliki trend: Ovo je top 5 zanimljivih hrvatskih podcasta koje možeš slušati

Tek je izašla prva epizoda, a koliko god da ima dobrih komentara, za svaki dobar ima po nekoliko negativnih. Prva joj je gošća Uki Q, poznato influencersko ime sa srpske scene. Osim što gledateljima nije sjela Uki, nije im u ovoj ulozi sjela ni Mirta.

 

@memecast_podcast OPERISEM SE IZ DOSADE - UKIQ #podcast #mimiermakeup #ukiq #memecast ♬ original sound - Memecast

 

Pričale su o najrazličitijim temama, od dečki do plastičnih operacija. U komentarima su ljudi najviše zamjerili Mirti što svojoj gošći jedva da je dala do riječi. Većinu je vremena pričala ona, što nije inače baš tipično za podcaste gdje dolaze gosti.

Antonia Dora Pleško - 5 Domaća pjevačica i influencerica pokrenula podcast – priča o odrastanju, napadajima panike i intuiciji

No, čak i to na stranu, u klipovima gdje je izdvojila dijelove podcasta, opet hrpa negativnih komentara. Gledatelji imaju puno zamjerki, od toga da su dosadne, da su im mišljenja kritična, da su cringe…

 

@memecast_podcast SUTRA U 16:00 NA MEMECAST KANALU🔥 #mimiermakeup #memecast #uki ♬ original sound - Memecast

 

Naravno, ima i gledatelja kojima je podcast super i kojima su njih dvije top duo. Kako se tebi sviđa?

Sviđa li ti se Mirtin novi podcast?

Ukupno glasova:

Hoće li ti se Mirtin novi podcast svidjeti ovisi o tome pratiš li inače nju na društvenim mrežama, kao i njenu gošću. Ako da, onda će ti sat i pol koliko traje podcast, proletjeti. Cijeli ti donosimo u nastavku.

Mirta Miler mimiermakeup podcast memecast prva epizoda reakcije gošća uki q

Još vijesti