Taylor Swift i Travis Kelce

Travis Kelce je nema sumnje jedan od najvećih Taylorinih fanova. Kada se pojavi na koncertima, fanovi ga redovito snime kako uživa, pleše i pjeva.

Travis i Taylor su trenutno jedan od najpopularnijih parova na svijetu. Tako su slatki, a Taylorini fanovi budu izvan sebe svaki put kada ju Travis dođe podržati na neki koncert. Vidi se da su ludo zaljubljeni! Svi znaju da je Travis bio njen fan i prije nego što su prohodali, čak i prije nego što su se upoznali. Došao je na jedan njen koncert dok se još nisu ni znali i ostao oduševljen. Sada je gostovao u podcastu "Bussin' With The Boys" u kojem je pričao malo više o njenoj glazbi, kada ju je počeo slušati i koje su mu najdraže pjesme.

Otkrio je da je njenu glazbu počeo slušati nakon što je objavila album "1989" pa mu je tako i najdraža Taylorina pjesma baš s ovog albuma. Na prvom mu je mjestu "Blank Space", jedan od velikih Taylorinih hitova. Na drugom je mjestu "Cruel Summer" u koju se zaljubio nakon prvog koncerta na kojem je bio. Na trećem je mjestu pjesma s novom albuma "So High School", za koju je svima jasno da je posvećena upravo njemu.

Iako sigurno voli i sve ostale, ovo su mu najdraže!

Taylor Swift [HOROSKOP] Koja je Taylor Swift pjesma s novog albuma TVOJA pjesma ako se pita horoskop?

Taylor Swift i Travis Kelce Ukradi ideju za spoj od Taylor Swift i njenog dečka – ovakav možete i vi rekreirati

Taylor Swift Travis Kelce najdraža pjesma podcast otkrio koje su mu najdraže pjesme

Još vijesti