Slika nije pronađena

Kim Kardashian, najpoznatija svjetska starleta, je svoje obline već puno puta pokazala javnosti, no nikada ovako eksplicitno. U posljednja dva dana njezin Instagram profil su preplavile seksi fotke.

Odnedavno majka troje djece (Saint, North i Chicago), tridesetsedmogodišnja žena Kanyea Westa je zabrijala da je Bo Derek i isplela kosu u sitne pletenice plave boje i novim lookom se pohvalila na Snapchatu.


Ovo je svojevrstan nastavak snimanja koje je sa sestrama Kardashian i Jenner odradila za Calvin Klein.


Kim, sada a.k.a. Bo West, nakon ove fotke, je objavila još šest, od kojih je jedna naročito šokantna.

Naime, objavila je fotku u toplesu na kojoj je zamaglila bradavicu, a na sebi je imala samo gaćice i bundu. Skupila je preko 3,5 milijuna lajkova u manje od 12 sati nakon objave i opet dobila hrpu medijskog prostora.


Mnogi su zato uvjereni da ovim fotkama pokušava skrenuti pažnju s Chicago, njezinog trećeg djeteta, koje joj je rodila surogat majka, a čije fotke su trenutno među najtraženijima na svijetu.



A ako ste se pitali zašto 'peek-a-boob', evo objašnjenja: 'peek-a-boo' je izraz iznenađenja u engleskom, nešto poput našeg 'pogodi tko je' ili 'iznenađenje' ili 'ku-kuc', Bo je insinuacija koju je koristila Kim prilikom pisanja objava ovih slika, a 'boob' znači sisa, dojka.

Foto: Instagram/Twitter/Snapchat/Profimedia

M.Z.


Pročitajte još:

Guza poput one Kim Kardashian – vježbe koje možeš raditi u sobi

Poboljšaj svoj Instagram i Snapchat - najbolji savjeti by Kim Kardashian

Cool ili fail? Kim Kardashian otkrila svoju metodu prepisivanja u školi

toples peek-a-boob fotke instagram kim kardashian

Još vijesti