Slika nije pronađena

Travis golica maštu javnosti jer je jedini koji (zasad) nije prevario članicu Kardashian-Jenner klana. I onda su se pojavile fotke koje su pokušale dokazati suprotno... Travis nagnut nad nepoznatom ženom snimljen je na balkonu.


Nije prošlo puno do kad je Travis reagirao na optužbe za varanje... Jedan fan ga je označio na fotki i pitao 'je li to istina', a Travis je odgovorio, između ostalog: 'Trolovi danas naporno rade. Pokušajte ponovno. Moja supruga i ja imamo čvrsti odnos. Vraćamo se slavlju!'. Zatim je dodao još jedan komentar u kojem je napisao 'Imam ljubavi samo za moju ženu. Nemam vremena za gubiti. Pokušajte ponovno'. I na storyju je objavio slične riječi...


I moramo priznati da nam stvarno izgleda kao da je Travis fotošopiran na fotki i da nam djeluje kao da stvarno jest vjeran Kylie... Što vi mislite?


Da stvar bude bolja, nakon samo nekoliko sati, Kylie je na svojem Instagram profilu u storyju objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj su odjeveni u bijelo s emojijem prstena.


Naravno, odmah su se pojavile glasine da su se Kylie i Travis u tajnosti vjenčali ili barem zaručili... Ipak, riječ je o samo jednoj fotki, a oslovljavanje Travisa Kylie 'ženom', 'suprugom' ili barem 'wifey' nije ništa novo... I Kylie Travisa oslovljava s 'hubby'.


No, s obzirom na to da je Kylie uspješno skrivala cijelu trudnoću od javnosti, ne bi nas začudilo da se u tajnosti i zaručila ili čak vjenčala... Jer, s njima se nikad ne zna, zar ne?

Foto: Instagram/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Kylie Jenner opet ruši rekorde – saznajte gdje se smjestila na listi najbogatijih!

SAY WHAT Kylie je upravo izbrisala tonu fotki s Instagrama, fanovi zatečeni

Prva zajednička – Kylie i Travis ušutkali glasine o prekidu fotkom zbog koje je Internet eksplodirao

Travis Scott Kylie Jenner foto prevara anketa

Još vijesti