Slika nije pronađena

Kylie za vrijeme karantene fura prirodan izgled, bez šminke. Fanovi su oduševljeni jer napokon izgleda kao Kylie iz mlađih dana.

Kylie Jenner se često  nalazi na udaru kritika iz najrazličitijih razloga, a jedan od čestih je da si je uništila lice brojnim operacijama, da ne liči više na sebe, da izgleda 20 godina starije nego što stvarno ima... Svi se osjećaju slobodnima komentirati njen izgled, a Kylie to ne dira i fura svoj look. Koliko šminke stvarno nosi na licu vidi se tek sada kada su ju paparazzi uhvatili u slučajnom odlasku u trgovinu. Bez ikakvog glamura, šminke, frizure i u običnoj trenirci kakvu i ti nosiš po doma, Kylie se neopterećeno nasmijala paparazzima i pokazala svima kako stvarno izgleda na kraju dana. Svima nam je ova najmlađa milijarderka na svijetu poznata kada izgleda ovako:


Ili ovako:


Ili i ovako:


A kako stvarno izgleda? Ovako:


Fotka se brzo počela širiti internetom, a fanovi su oduševljeni. Svi se slažu da ovako liči na staru, mlađu verziju sebe kada još nije nosilo toliko šminke. Iako se sasvim sigurno podvrgnula plastičnim operacijama, sličnost s Kylie od prije puno godina je itekako vidljiva. Komentari koji su stizali bili su 'sada napokon izgleda kao prava Kylie Jenner' ili 'Ovo je dobra lekcija za sve nas koji smo nezadovoljni vlastitim izgledom. Lako je gledati u fotke na Instagramu i misliti 'ja ne bih nikada mogla izgledati ovako', ali ako makneš cijeli tim stilista, i osoba s te slike zapravo izgleda kao normalna osoba'. Što je bitno da sve djevojke zapamte i ne stavljaju si pritisak oko toga kako izgledaju, jer eto čak ni Kylie bez šminke ne izgleda kao Kylie na koju smo navikli.


U svakom slučaju, pozitivni komentar su dolazili sa svih strana i fanovi se nadaju da će češće imati prilike u budućnosti vidjeti Kylie u ovom izdanju, s kojim se svi mogu poistovjetiti.

Foto: Twitter/ Instagram/ Instagram printscreen/ Twitter printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Skinula je sve umetke i periku: Kylie Jenner pokazala pratiteljima kako izgleda njena PRAVA kosa

[OMG] Kylie Jenner je pokazala kako izgleda njen ormar s torbicama koji vrijedi preko milijun dolara!

Kada ne koristi svoje proizvode, ove koristi: Kylie otkrila fanovima koji puder smatra *savršenim*

Izgled foto prirodna bez šminke Kylie Jenner

Još vijesti