Slika nije pronađena

Oni se u pravilu ne pojavljuju u javnosti zajedno – barem ne u offline svijetu, ali to ne znači da ne funkcioniraju odlično kao par. Travis i Kylie su izgleda sretniji no ikad, a sada su to odlučili i dokazati (jer što nije na Instagramu, nije se ni dogodilo, zar ne?).

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Upravo ova fotka je prva koju je Kylie objavila i njome izazvala lavinu lajkova – u prvih pola dana već je skupila preko sedam milijuna lajkova, a nakon nje, objavila ih je još nekoliko...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Fotke su snimili na otočju Turks i Caicos, gdje su otputovali u povodu Travisovog 26. rođendana, a s njima je i preslatka Stormi, čiju fotku s jahte je Kylie posljednju objavila.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Nije ovo sve što je Kylie dečku priredila za rođendan – prije nekoliko dana su se zabavljali na rollercoasterima s cijelom Kardashian-Jenner ekipom, a video isječak iz zabavnog parka je objavila (tko drugi nego) Kim.


Podsjetimo, još prije nekoliko mjeseci (točnije, u veljači), mediji su počeli nagađati da je slavni par prekinuo, ali se to ispostavilo kao lažna vijest. Sada se Travis navodno jako trudi oko malene Stormi, barem tako piše People, a ljubav između njih očigledno cvijeta.

Foto: Profimedia/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Preslatka: Kylie Jenner se odvažila i pokazala lice svoje kćerkice! FOTO

Moćno! Kako je Snapchat zbog Kylie Jenner izgubio 1.5 milijardi dolara

Srušen rekord: Jučer smo dobili najlajkaniju fotku u povijesti Instagrama, a za sve je 'kriva' Kylie Jenner! FOTO

ljubav foto prva Kylie Jenner Travis Scott