Galerija Timothee Chalamet Timothee Chalamet - 1 Timothee Chalamet - 2 +3 Timothee Chalamet - 3

Za one koji ne znaju, Timothee Chalamet je svjetski poznati glumac koji zbog svojeg zavodničkog izgleda ima brdo obožavateljica. No, sada su mu pronašli jednu manu zbog najnovijih fotki.

Rijetko koja cura ne obožava Timotheeja. Svakom njegovom pojavom u javnosti, na crvenom tepihu ili u novim glumačkim ulogama, cure doslovno polude! Koliko je popularan dokazuje i činjenica da je sada imao priliku biti na naslovnoj fotki časopisa Vogue, a svi znaju da kada dobiješ tu čast, zaista moraš biti netko i nešto.

 

 

No, obožavateljice su mu ipak uspjele pronaći manu baš na tim fotografijama. Iako većina njih misli da on nema mane, sada se stvorila jedna. Samo što ta mana nije vezana direktno uz njega i njegov izgled nego uz fotošop. Naime, Vogue je objavio fotke s njihovog shootinga, kao i naslovnicu na kojoj je Timothee, ali u komentarima se ne mogu izbjeći izjave o tome kako je Timothee previše fotošopiran upravo na tim fotografijama.

 

 

 

 

Iako ima komentara koji su oduševljeni njime, najviše izlaze oni koji komentiraju fotošop. Jedna pratiteljica je izjavila da je očito kako su ga koristili previše jer s njegovim izgledom jednostavno nešto nije kako treba. Drugi smatraju da su mu previše posvijetlili oči jer on inače nema tako svijetlu nijansu. To su samo neki od detalja koje su mnogi primijetili, a vjerujemo kako im zbog toga nije drago jer Timotheeja zaista ne treba fotošopirati.

Timothee Chalamet i poljubac S kime se to ljubi Timothee Chalamet? Uhvatili su ga s jednom djevojkom – evo tko je ona

Slika nije pronađena [WTF?!] Nisu u rodu, ali su isti! Fanovi skužili da ovaj glumac i ova glumica izgledaju identično

celebrity timothee chalamet fotošop vogue naslovnica fotke

Još vijesti