Slika nije pronađena

Nakon samo mjesec dana dejtanja, Justin je odlučio da više nema razloga za čekanje pa je kleknuo i zaprosio Hailey pred gostima restorana, rekla su dva svjedoka za TMZ.

Prvo su večerali, zatim su plesali salsu, a onda su Justinovi bodyguardi zamolili sve goste restorana da sklone svoje mobitele jer će se dogoditi nešto posebno. I tako bijaše – slučajno okupljena ekipa je u subotu svjedočila prosidbi trenutno najutjecajnijeg para!


Izvor blizak paru za People je rekao da se par posljednjih nekoliko tjedana ne odvaja - 'Malo nas je sve zatekla ova prosidba, no s druge strane i nije. Justin je posljednjih tjedana nevjerojatno sretan. On i Hailey se poznaju jako dugo, pa iako se čini sve iznenada, njih dvoje se dobro znaju'. Podsjetimo, Justin i Hailey su hodali i 2016. godine, nakon čega nisu imali apsolutno nikakav kontakt do prije mjesec dana kada je utjehu JB, nakon ponovljenog prekida sa Selenom, pronašao u tri godine mlađoj manekenki. Sada im je trebalo nešto manje od mjesec dana ljubavi da bi ju zapečatili – pogledajte prsten koji Hailey ponosno nosi na 'onom' prstu!

A post shared by HitsTV (@officialhitstv) on


Uskoro su se na društvenim mrežama pojavile i objave koje su nagađanja potvrdile – Justinovog tate, Jeremyja Biebera i mame, Pattie Mallette. Jeremy je napisao: 'Malo je reći da sam ponosan. S uzbuđenjem čekam novo životno poglavlje' i označio Biebera mlađeg (i poznatijeg) u objavi.

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on


Justinova mama je sedam puta napisala 'Ljubav'!


Želite još jednom baciti oko na taj ogromni kamen? Nema problema, evo ga iz bliže perspektive...

A post shared by @shewore_what on


I dok svijet luduje zbog ove vijesti, pitali smo se što radi Selena. TMZ piše da ju uopće nije briga za Justinov ljubavni status, da odmara na brodu s prijateljima u blizini New Yorka i da je muškarce stavila u drugi plan.

Bilo kako bilo, želimo svu sreću mladencima!

Foto: Profimedia/Instagram/Twitter

M.Z.


Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single

Selena Gomez i Justin Bieber uzimaju pauzu jedno od drugoga! Je li ovo konačan kraj Jelene?

Provjeri još...

Justin Bieber opet krade tuđe cure? Izgleda da dejta s još jednom svojom bivšom – FOTO

prsten zaručeni Justin Bieber Hailey Baldwin

Još vijesti