Slika nije pronađena
Iako se već neko vrijeme šuškalo o tome da popularna pjevačica ima novog celebrity dečka, sad je to konačno potvrdila i ona sama, I to ful romantičnom fotkom na Instagramu. Ariana Grande već je neko vrijeme u vezi s Peteom Davidsonom, američkim stand-up komičarem i zvijezdom Saturday Night Livea, a svoju vezu nisu predugo skrivali.

I ne samo to!

via GIPHY


Pete nije dugo čekao da napravi sljedeći korak na tom ljubavnom planu. Iako je njihova veza još uvijek svježa, 24-ogodišnji komičar je izgleda već napravio dvije tetovaže koje se očito odnose na Arianu - jednu na prstu, a drugu na vratu.


Sigurno se sjećaš da je Ariana prije mjesec dana prekinula s američkim reperom Macom Millerom s kojim je bila u vezi dvije godine. Iako su bili zajedno dosta dugo, njihova veza je bila vrlo turbulentna jer je Miller bio sklon alkoholu. Šuška se da ga je ostavila baš zbog Petea, ali nijedno od njih to dosad nije potvrdilo. Ariana iza sebe ima tešku godinu, a nedavno je u medijima izjavila da boluje i od PTSP-a zbog terorističkog napada koji se dogodio za vrijeme njezinog solo koncerta u Manchesteru.

via GIPHY


Nije ni Pete prije veze s Arianom bio single. I on je nedavno prekinuo dužu vezu sa svojom curom Cazzie David, a navodno su ostali dobri frendovi.


Po svemu što možemo vidjeti na društvenim mrežama, čini nam se da su se Ariana i Pete pronašli i super kliknuli. Hoće li ova veza potrajati ili je to samo prolazna zaljubljenost, uskoro ćemo vidjeti. Za sad su nam totalno slatki, naročito na ovoj fotki kojom su potvrdili višetjedna šuškanja jesu li zajedno ili se samo neobaveno druže, a koju je objavio Pete na svojem Instagram profilu - ma vidi ih ovako odjevene u stilu Harryja Pottera!


Foto: Instagram/Screenshot/Giphy/Profimedia/Getty Images

D.Š.

Pročitajte još:

Još jedan celebrity prekid – Ariana Grande i Mac Miller više nisu zajedno!

Uoči izlaska novog albuma – Ariana Grande otkrila svoje beauty trikove

Kendall Jenner otkrila skrivenu tetovažu: Nikada ne biste pogodili mjesto - FOTO

tetovaže novi dečko Ariana Grande

Još vijesti